Η Gruppo Cucine συμμετείχε δυναμικά στο διεθνές Delphi Economic Forum VII

Για ακόμα μια χρονιά, η Gruppo Cucine, με την ιδιότητα του ενεργού μέλους του Delphi Economic Forum VΙΙ, έδωσε δυναμικό παρόν. Το διεθνές αυτό Οικονομικό Forum πραγματοποιήθηκε από 6 έως 9 Απριλίου 2022 στους Δελφούς. Η Gruppo Cucine όπως είναι άλλωστε γνωστό παρακολουθεί πάντα στενά τις εξελίξεις στην εγχώρια αλλά και παγκόσμια οικονομία.

Σε μια χρονιά αλλαγών και προκλήσεων, με ρευστό το γεωπολιτικό σκηνικό, με τα αποτελέσματα της πανδημίας στη παγκόσμια οικονομία να είναι υπό αξιολόγηση, η φετινή διοργάνωση είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Forum οι 780 διεθνείς προσωπικότητες ασχολήθηκαν πέραν των παγκόσμιων οικονομικών θεμάτων και με ζητήματα όπως η ασφάλεια, η κλιματική αλλαγή, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η τεχνολογικές αλλαγές, ο οικονομικός μετασχηματισμός, η πορεία της Ελλάδας προς μια ισχυρή και σταθερή ανάκαμψη, ο άνθρωπος και η κοινωνία.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts