Η HEREMCO δημιουργεί την πιο φρέσκια καλοκαιρινή καμπάνια με 360° concept, για τη ΝΕΑ 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN Protection

Με full καλοκαιρινή και feel good διάθεση η HEREMCO δημιουργεί μια 360° καμπάνια, για τη νέα 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN Protection. Δείχνει στην πράξη πως όλα περιστρέφονται γύρω από την προστασία και τη φροντίδα της επιδερμίδας μας. 

Η σειρά  Histoplastin SUN Protection βασίζεται στη 40χρονη έρευνα του διεθνώς διακεκριμένου Καθηγητή  Παπαγεωργίου και των συνεργατών του στο ΑΠΘ. Διαθέτει την τεχνολογία Alkannin Active Technology που προσφέρει 3 σε 1: Πρόληψη Φωτογήρανσης, Ενίσχυση Ελαστικότητας, Αύξηση Ενυδάτωσης.

Η  Κατερίνα Γερονικολού, Χάρης Χατζηβασίλης και Δημήτρης Χατζίκος της Histoplastin Red στα γυρίσματα για τη καινοτόμα διαφήμιση της HEREMCO για τη νέα 360° αντηλιακή σειρά Histoplastin SUN Protection.

Η ανάλαφρη υφή Cream to Powder απορροφάται άμεσα και δίνει ματ αποτέλεσμα. To Color Adjust System προσφέρει ήπια ομοιόμορφη κάλυψη, προσαρμοσμένη στον χρωματικό τόνο της κάθε επιδερμίδας. 

Κάνε στροφή στην πιο ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας και περιποίησης Histoplastin SUN® Protection. Για ισχυρή ηλιοπροστασία από UVA, UVB & IR & ταυτόχρονη αναγέννηση της επιδερμίδας! 

Η Κατερίνα Γερονικολού, πρωταγωνιστεί ξανά σε μια ανατρεπτική διαφημιστική καμπάνια και μας καλεί όλους να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα κάνοντας στροφή στην πιο ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση! 

Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Παπαδάκου που σε συνδυασμό με το πρωτότυπο τραγούδι του Λευτέρη Σαμψών, γραμμένο αποκλειστικά για την καμπάνια, συνθέτουν μια σύγχρονη, καλοκαιρινή ταινία που ανεβάζει τη διάθεση και μας κάνει να θέλουμε να τη βλέπουμε αλλά και… να την ακούμε ξανά και ξανά.   

Απολαύστε την ταινία εδώ:

Ακούστε δυνατά το τραγούδι εδώ:

Δείτε τα προϊόντα της σειράς εδώ:

#KaneStrofiHistoplastin #HistoplastinSun

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts