Θάνος Μπίρκος για Σασμό: «Η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα αναζωπυρώσει»

Ο Θάνος Μπίρκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός».

Ο τηλεοπτικός «Τόλης» είναι αρκετά αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, αφού σε κάθε του εμφάνιση τον αποθεώνουν για την γλυκύτητα και την αθωότητα του.

Σχετικά με το τι επακολουθήσει με την αποφυλάκισή του, ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς η βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών θα αναζωπυρώσει.

«Ο Τόλης δεν θα περάσει εύκολα, ζει στο δικό του Survivor. Ξέρει πράγματα, ξέρει ποιος έφαγε τον Κώστα, τον Στεφανή και ξέρει και για τον Μαθιό. Δέχεται πυρά από παντού. Η βεντέτα θα αναζωπυρώσει ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Τόλης θα ζητήσει να βρει την δικαιοσύνη. Θα πάει να βρει τον Μαθιό, ο Μαθιός δεν ξέρει ότι ο Τόλης ξέρει για τον Στεφανή. Βγαίνει από την φυλακή, πρέπει να περάσει μία περίοδο προσαρμογής στον έξω κόσμο. Θα προσπαθήσει να μάθει για ποιο λόγο ο Μαθιός έφτασε σε αυτή την πράξη», αποκάλυψε.

Δείτε τι είπε για τη σειρά Σασμός στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts