Θαμώνας σε «βίλα οργίων» πασίγνωστη celebrity προσφάτως χωρισμένη

Σοκ προκάλεσε η δημοσιοποίηση του ονόματος της πασίγνωστης περσόνας. Η παρουσία της ίδιας στη βίλα των οργίων γινόταν κάτω από άκρα μυστικότητα αλλά κάποιοι από τους θαμώνες των καυτών πάρτι την έδωσαν στεγνά, όπως και πολλούς άλλους άλλωστε.

Στη λίστα των επισκεπτών, λοιπόν, σύμφωνα με το radaronline, δεν είναι μόνο διάσημα μοντέλα και επιχειρηματίες, αλλά και ηχηρά ονόματα, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπράντ Πιτ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ. Μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι έκανε την τελευταία του επίσκεψη στην λέσχη λίγους μόλις μήνες πριν το διαζύγιό του, ενώ σε μια προσπάθεια να περάσουν απαρατήρητοι φόρεσαν μάσκες όπως στην ταινία «Eyes Wide Shut».

resizer

«H Αντζι ξεκίνησε να έρχεται μόνη», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας στο Radar και συνέχισε: «Ζήτησε μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, για άλλη γυναίκα να τη χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες στα «καυτά» αυτά πάρτι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ικανοποιούσαν και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο σύντροφός της Μπράντ Φάλτσακ, παραγωγός του Glee. «Έχει διάσημο blog το Goop και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη Ντέιμον Λόνερ γράφοντας πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους. Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό. Πέραν του ότι είναι περισσότερες αριθμητικά, είναι οι μόνες που επιτρέπεται να αγγίξουν και να ξεκινήσουν κάτι…», αναφέρει το δημοσίευμα, «φωτογραφίζοντας» την Πάλτροου, που είναι γνωστό ότι διατηρεί το δικό της σάιτ.

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες. Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts