Θανάσης Πατριαρχέας: Οι πρώτες δηλώσεις της Βίβιαν Δράκου μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης τους

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν πριν μερικές εβδομάδες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου.
Ο γνωστός ηθοποιός και η σύζυγός του και personal trainer απέκτησαν ακόμη ένα κοριτσάκι!

«Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς τόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά που μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο. Θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό» δήλωσε η Βίβιαν Δράκου στο ένθετο Secret.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του έχουν ήδη δυο κόρες και είναι πιο ερωτευμένοι και δεμένοι από ποτέ. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν μέσα στο χειρουργείο κατά την διάρκεια του τοκετού, κάτι που όπως λέει η ίδια της έδινε δύναμη και κουράγιο.

«Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού και όπως στις άλλες δυο γέννες ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά. Μου μίλαγε μου κράταγε το χέρι που έδινε κουράγιο. Ο Θανάσης μου έκοψε τον ομφάλιο λώρο» αποκάλυψε η ευτυχισμένη μανούλα.

Bonus Video:

Να θυμίσουμε πως καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Θανάση Πατριαρχέα στη σειρά Σασμός, αφού ο ήρωάς του, ο Άγγελος κατάφερε να ξετυλίξει το κουβάρι της βεντέτας.

Το φινάλε του γιατρού ήταν δραματικό ενώ έφερε και μια σειρά ανατρεπτικών εξελίξεων
Ο ηθοποιός έκλεισε τον κύκλο του στην άνω Ποριά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είχε ανακοινώσει σε ποια σειρά θα τον βλέπαμε αυτή τη σεζόν και αυτή δεν ήταν άλλη από την Άγρια Γη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts