«Θα έρθει η ώρα που θα βρεθούμε και…» – Η Καρολίνα Καλύβα “έσπασε” τη σιωπή της για τον Πρίαμο και τον Μπο μετά το Survivor All Star

Η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δημιούργησαν μεγάλο χαμό στο Survivor All Star, καθώς αναπτύχθηκε ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους, πολύ σύντομα, που είχε ως αποτέλεσμα και να παραβιάσουν τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης γι’ αυτό, αλλά και να απατήσουν τους συντρόφους τους έξω από το παιχνίδι, με εκείνους να είναι συντετριμμένοι.

Ο λόγος για τον Μπο και την Ελευθερία Ελευθερίου, στην οποία η ίδια έστειλε μήνυμα μετά από όλο αυτό και ενώ τόσο καιρό έλεγε πως δεν την αφορά η σχέση της με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας. Η πρώην διαγωνιζόμενη της μπλε ομάδας, λοιπόν, βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Καλύτερα δε Γίνεται, το πρωί της Κυριακής 5/2 και μίλησε “ανοιχτά” για τα συναισθήματα που έχει για τον Κύπριο, ενώ δεν άφησε απέξω και τον ράπερ, ο οποίος αρνείται να επικοινωνήσει μαζί της μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η Καρολίνα Καλύβα “έσπασε” τη σιωπή της για τον Μάριο και τον Μπο μετά το Survivor All Star

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε για τον νέο της έρωτα: «Έχω δείξει κάπως τα συναισθήματά μου για τον Μάριο. Θα δούμε τι ισχύει και από πλευρά του» και συμπλήρωσε για τον πρώην της: «Θα έρθει η ώρα που θα βρεθούμε με τον Bo και θα λυτρωθούμε».

Τι έγραφε το μήνυμα που έστειλε στον Μπο μετά την αποχώρηση της

Το πρωί της Παρασκευής (3/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μπό. Ο γνωστός τραγουδιστής που τις τελευταίες εβδομάδες έχει συζυτηθεί πολύ, εξαιτίας της απιστίας από την Καρολίνα μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μετά την αποχώρηση της.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχετικά με την άρση απορρήτου και φυσικά δεν έλειψε το “φαρμακερό” σχόλιο του για το φετινό ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά τις αναρτήσεις που έκανε κατά της Καρολίνας Καλύβα μετά το ειδύλλιο που είδαμε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο ριάλιτι, είπε: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε».

Επιπλέον, μίλησε και για την σχέση του με καλά παραδόξως λόγια, παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση, πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω».

Όταν ρωτήθηκε αν θα βρεθούν σε εκδήλωση, αν θα μιλήσουν; Ο ράπερ είπε αστειευόμενος: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην δήλωση της Καρολίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »