«Θα ήθελα να κλείσει…» – Το “καυτό” spoiler της Μαρίας Τζομπανάκη για το τέλος του Σασμού

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star εντόπισε την Μαρία Τζομπανάκη σε έξοδό της και έτσι βρέθηκε η αφορμή η ίδια να κάνει μερικές δηλώσεις και για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την καριέρα της και τον ρόλο της στον Σασμό, στη σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό και στην οποία υποδύεται την Καλλιόπη, την σκληρή Καπετάνισσα.

Εξήγησε, λοιπόν, πως αυτό το διάστημα η παραγωγή βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι, αλλά και τους ηθοποιούς για την συνέχεια που ακούγεται πως θα υπάρξει για το σίριαλ σε τρίτη σεζόν, ενώ προχώρησε σε δηλώσεις και για το τέλος αυτού.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Τζομπανάκη για το τέλος του Σασμού

«Εγώ είμαι μια Κρητικιά που αναθράφηκε με αρχές. Καπετάνισσα είμαι, αλλά σε άλλα. Δε διστάζω να αρπάξω τη ζωή από τα κέρατα. Εμένα με λέει γιαγιά Μαράκι. Είναι δύο χρονών, δεν ξέρει τίποτα από αυτά», είπε και εξήγησε έπειτα για το γεγονός πως ο γιος του Ορφέα Αυγουστίδη δεν γνωρίζει τι δουλειά κάνει η ίδια και ο γιος της.

Όσον αφορά το σίριαλ του ALPHA, επισήμανε: «Βρισκόμαστε στη φάση συζητήσεων. Θα ήθελα να εξελιχθεί και να κλείσει όπως άρχισε».

Το πρωί της Κυριακής (19/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένος ο Σπύρος Πετρουλάκης. Ο γνωστός συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός» μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Σπύρος Πετρουλάκης αναφέρθηκε στα όσα θα γίνουν στην σειρά του ALPHA, με τους πρωταγωνιστές, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο έργο της ζωής του, που κατάφερε να φτάσει σε αυτό το σημείο.

«Το ήθελα και θα γίνει…» – Ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε το συγκλονιστικό τέλος του Σασμού

«Εγώ δεν το ένιωσα αυτό γιατί το πλατύ κοινό νομίζω ότι με έμαθε από τον “Σασμό” δεν μπορώ να το κρύψω αυτό. Τα βιβλία μου ήταν μέχρι ένα σημείο και ο κόσμος γενικά της ανάγνωσης είναι περιορισμένος αλλά όταν ένα βιβλίο βγει στην τηλεόραση μετά πάει σε όλα τα σπίτια πάει παντού.

Δε με φόβισε καθόλου. Πήγα πολύ συνειδητοποιημένα στη συνάντηση που έκανα με τον παραγωγό και ήξερα τι θα ακούσω και στα περισσότερα πράγματα συμφώνησα, σχεδόν σε όλα συμφώνησα στις αλλαγές. Γιατί στην αρχή υπήρξε μία συνεργασία με τη σεναριακή ομάδα, τι δομή θα ακολουθήσουμε, πως θα το πάμε, αν γίνει αυτή η αλλαγή και τελικά η ιστορία δείχνει ότι αυτό είχε μεγάλη επιτυχία,αλλά όχι δεν αισθάνομαι καθόλου πίσω, είμαι μπροστά, είμαι δίπλα, αγαπώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να γίνει το βιβλίο μου σήριαλ, να γίνει η ιστορία που έδωσα εγώ και να γεννήσει καινούριες ιστορίες και χαίρομαι πολύ γιατί το έχω πει και δεν διστάζω να το ξαναπώ το λέω και το πιστεύω ότι χαίρομαι πολύ που μέσα από αυτή τη δουλειά μέσα από τη δική μου δουλειά από τη δική μου έμπνευση εκατοντάδες άνθρωποι έχουν δουλειά», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Η Καλλιόπη είναι η Κρητικιά μάνα, η γυναίκα της Κρήτης. Όπου και εάν πάω στην Κρήτη, όπου και εάν πάει η Μαρία Τζομπανάκη της λένε ότι είναι ίδια η μάνα τους, η θεία τους, η γιαγιά τους. Είναι φοβερό πράγμα! Η Καλλιόπη είναι η έννοια της Κρητικής φύσης. Στα βιβλία μου γίνομαι “μάνα”, γίνομαι κοπελάκι, γίνομαι “σκύλος, γίνομαι το λουλούδι που θα το πατήσει κάποιος ή θα το προσπεράσει. Όλα αυτά τα συναισθήματα τα λαμβάνω για να τα μεταδώσω. Είναι ακριβά, δεν μπορείς να τα αγοράσεις».

Όσον αφορά τους ρόλους αλλά και τις εξελίξεις της σειράς, αποκάλυψε: «Δεν με βασάνισε κανένας ρόλος γιατί για μένα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ήταν τα άτομα που ήξερα! Εγώ είμαι πιστός στους χαρακτήρες, δεν μπορείς να δεις αλλαγές στους χαρακτήρες.

Για παράδειγμα, η Θεοδώρα είναι κακιά! Ακόμα και η Μανταρίνα, το σκυλί που πέθανε στον τάφο του Πέτρου, εμείς το έχουμε δει αυτό, το έχουμε ζήσει. Μου βγήκε όλο τόσο αβίαστα που μόνο καλό έχει βγει από μέσα μου αυτό. Ο Αντώνης πώς θα γίνει καλά; Αφού η σφαίρα πέρασε από εδώ και βγήκε από εκεί. Πιστεύω ότι ο Αντώνης θα ζήσει, δεν έχω διαβάσει το σενάριο. Είναι ένας κωμικός ήρωας που μαζί με τον παπά και την αγάπη που υπάρχει θα προσπαθήσουν να φέρουν τον “Σασμό”».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts