«Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα…» – Σοκάρει η πρωταγωνίστρια του Σασμού, Ευγενία Σαμαρά, με την εξομολόγησή της

Το απόγευμα της Τρίτης 28/2 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Ελένη, η Ευγενία Σαμαρά, μία από τις πρωταγωνίστριες του Σασμού, η οποία υποδύεται την Στέλλα, την δικηγόρο που ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρη και να τον κάνει να την ερωτευτεί πραγματικά.

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά και “ανοιχτά” για την προσωπική της ζωή, εξηγώντας πως η απώλεια του πατέρα της την άλλαξε, όπως άλλαξε και την σχέση της με την μητέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα της, στον ρόλο της στο σίριαλ του ALPHA, αλλά και το πως ζούσε πριν από αυτόν και την υποκριτική γενικότερα.

Οι δηλώσεις της Ευγενίας Σαμαρά


«Έχω πολύ δυναμισμό και έχει ”γράψει” μέσα μου, γιατί μεγάλωσα με μία πολύ δυναμική γυναίκα, την μητέρα μου. Όλα στην ζωή μου είναι σωστά βαλμένα σε κουτάκια. Τώρα είμαι σε φάση να το αλλάξω αυτό», είπε αρχικά σχετικά με την γυναίκα που την έφερε στη ζωή και τον θάνατο του μπαμπά της.

Όσον αφορά τον χαρακτήρα της στον Σασμό, εξήγησε: «Μου πρότειναν αυτό τον ρόλο και μου άρεσε κι εμένα. Είναι μία πολύ δυναμική δικηγόρος αλλά, στην προσωπική της ζωή είναι άλλος άνθρωπος, μου άρεσε ο ρόλος που είχε αυτό το κομμάτι. Είχε μια ανθρωπιά που ήθελα πολύ να το δω. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό τον ρόλο. Ανέπτυξα προσωπικές σχέσεις, βρήκα ανθρώπους που θα μείνουν στην ζωή μου και μετά. Ο Σασμός είναι ένα φαινόμενο. Οι δουλειές που πετυχαίνουν κάτι αντίστοιχο είναι μετρημένες. Έχουμε πάρει τεράστια αγάπη».

Η μεγάλη επιτυχία που βιώνει μέσα από την συμμετοχή της στο σίριαλ είναι κάτι που, όπως αναφέρει, δεν της προκαλεί άγχος για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα: «Για να φύγω από την εικόνα της τέλειας, χρειάστηκε να με σπρώξουν. Μερικές φορές είναι και πιο γοητευτικό να μην είναι όλα τέλεια. Ο καθένας με τα δικά του. Ήμουν πολύ κοινωνική και είμαι ακόμη. Βγαίνω έξω, μιλάω με τους φίλους μου, είναι στη ζωή μου. Η προσωπική ζωή μαζί με την επαγγελματική θέλει ένα χτίσιμο, αν κάτι αφήσεις θα σε αφήσει. Οπότε θέλει ένα μέτρο, χωρίς να πρέπει να γίνουν όλα μαζί».

Και κατέληξε: «Θεωρώ πολύ γοητευτικό ότι στον χώρο μας, γνωρίζω συνεχώς καινούργιους ανθρώπους και συνεργάζομαι μαζί τους. Θα μου φαινόταν αυτοκτονικό να είμαι σε ένα γραφείο και να ξέρω ότι αυτό θα είναι όλη μου η ζωή. Όταν ήμουν στην γεωπονική, μέσα στο πρώτο έτος είπα φιλάκια».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts