Θεραπεία υαλουρονικού οξέος HYA-M

Η MIA Aesthetics μας συστήνει ακόμα μια σημαντική καινοτομία στο χώρο της σύγχρονης αισθητικής που ακούει στο όνομα HYA-M Treatment η πιο εξελιγμένη εφαρμογή υαλουρονικού χωρίς καμία ένεση και κανέναν πόνο.

Η εφαρμογή που αντικαθιστά τις βελόνες επιτυγχάνοντας εύκολα και αποτελεσματικά γέμισμα των ρυτίδων και όγκο στα χείλη με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τρόπος επίδρασης: Με τη μέθοδο HYA-M το σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ περνάει χάρη στην υψηλή πίεση μέσα από φυσικά, μικροσκοπικών διαστάσεων, κανάλια του δέρματος με ταχύτητα και ασφάλεια. Έτσι μπορούν να γεμίσουν από κάτω όλες οι ρυτίδες και τα ζυγωματικά , και να αποκτήσουν περισσότερο όγκο τα χείλη.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά στο 80% και σε περίπου δέκα ημέρες έχουμε το τελικό αποτέλεσμα της εφαρμογής μας.

Διάρκεια Αποτελέσματος: Η διάρκεια είναι 6 με 8 μήνες και εξαρτάται πάντα από πολλούς παράγοντες όπως φύλλο,  ηλικία,  ήλιος κτλ.

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ;

Ανάλογα με τη διάγνωση στην προς θεραπεία περιοχή του δέρματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να απαιτηθεί μία επιπλέον θεραπεία.

Η επαναληπτική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί το νωρίτερο μετά από 4-6 εβδομάδες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Ασφαλής μέθοδος και υλικό.

Γερμανικό πιστοποιημένο εργαλείο. 

Μη επεμβατικό.

Χωρίς κανένα πόνο.

Χωρίς αποχή από εργασία.  

Άμεσο ορατό αποτέλεσμα. 

Η MIA Aesthetics είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος της Plas-M & HYA-M σε Ελλάδα και Κύπρο και η Η Μία Χραμά εξειδικευμένη Master Trainer της εφαρμογής HYA-M  στην εκπαίδευση αισθητικών και Ιατρών.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts