Θερμό επεισόδιο με τη Σπυροπούλου και τον πρώην στα μπουζούκια: Του έσκισε τη μπλούζα

Είναι μια είδηση που κυκλοφορεί από το πρωί σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και η πηγή της είναι η εφημερίδα Freddo και αφορά την παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια έχει χωρίσει εδώ και μία εβδομάδα, πήγε λοιπόν να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο με τις φίλες της και τσουπ, να τος ο πρώην, Γιώργος Κοτσοβός με 3 πανέμορφες γυναίκες.

Στην αρχή, η Κωνσταντίνα ήταν ψύχραιμη, όταν όμως είδε την μία εκ των τριών να έρχεται τόσο κοντά με τον πρώην σύντροφό της δεν άντεξε και όρμησε πάνω του, ξεσκίζοντας του κυριολεκτικά τη μπλούζα.

Οι δυο τους για περίπου 40 λεπτά κλείστηκαν στην τουαλέτα του μαγαζιού αλλά σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφεραν να τα βρουν.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως αύριο, Τετάρτη, σε γνωστό περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας αναμένεται να κυκλοφορήσουν φωτογραφίες από το περιστατικό όπου θα δούμε την όλη φάση καρέ καρέ.

Πάντως, εντάξει ρε συ Κωνσταντίνα το καταλάβαμε ότι ζήλεψες, γυναίκα είσαι και δεν είσαι η μόνη που το έχεις πάθει αλλά από τη στιγμή που είσαι δημόσιο πρόσωπο, παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και βρίσκεσαι και σε δημόσιο χώρο που γνωρίζεις πολύ καλά πως υπάρχουν τόσοι φωτογράφοι, συγκρατήσου.

Κρίμα κι άδικο και για σένα την ίδια να βγουν στη φόρα αύριο αυτές οι εικόνες.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts