Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ο 16χρονος πυγμάχος και πρωταθλητής Ευρώπης, Βασίλης Τόπαλος 

Ψυχολογικό ράκος ο προπονητής του νεαρού πρωταθλητή μετά τη μοιραία πτώση του 16χρονου στα αποδυτήρια που τον οδήγησε στον θάνατο. 

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της πυγμαχίας με τον αδόκητο χαμό του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης Βασίλη Τόπαλου, έπειτα από νοσηλεία αρκετών ημερών στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο Βασίλης Τόπαλος πάλεψε για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, όμως έχασε τη μάχη την πρωτοχρονιά του 2023, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Το θάνατο του «χρυσού παιδιού» της ελληνικής πυγμαχίας έκανε γνωστό η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας με ανακοίνωσή της.Σε αρκετά άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο προπονητής του 16χρονου πυγμάχου, ο οποίος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό του νεαρού πρωταθλητή.

Το χρονικό του τραυματισμού Στις 16 Δεκεμβρίου ο Βασίλης Τόπαλος έδεσε τα γάντια του για μια ακόμα προπόνηση σε ένα γυμναστήριο στην Καλλιθέα. Η προπόνηση ήταν κουραστική, με τον 16χρονο να ζητά να κάνει ένα διάλειμμα καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Τότε ήταν που πήγε στο μπάνιο του γυμναστηρίου για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Ο 16χρονος αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι για να μειωθεί το αιμάτωμα και από εκείνη την ημέρα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο θάνατο του 16χρονου πρωταθλητή αναφέρθηκε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, σημειώνοντας ότι θα ερευνηθούν οι συνθήκες για τον τραυματισμό του.

Δείτε το βίντεο παρακάτω με το ρεπορτάζ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts