Θρίλερ με το θάνατο Έλληνα ηθοποιού – Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την Αγγελική Νικολούλη

Τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα.

Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού βρέθηκε, σύμφωνα με τον Alpha ο 34χρονος ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα.

Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του νεαρού δόθηκε το Σάββατο στις 09.05 το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτουν τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του 34χρονου το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σε δρόμο με κίνηση, πράγμα που καθιστά αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός, επί μία εβδομάδα και να μην το είχε αντιληφθεί κανείς.

Την υπόθεση της εξαφάνισης του Στράτου Βαλσαμίδη ερευνούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη μετά από σχετική έκκληση της οικογένειας του άτυχου νεαρού άνδρα.

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη η οποία τόνισε: «Έχουμε σοκαριστεί από την είδηση του θανάτου του Στράτου ανήμερα της γιορτής του γιατί θα τον αναζητούσαμε απόψε με τη μητέρα του και την αδερφή του. Έχουμε συγκεντρώσει και στοιχεία για αυτή την περίεργη υπόθεση και έχουμε εικόνες από βίντεο».

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts