Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σε σχέση με πρωταγωνιστή των Παγιδευμένων μετά το χωρισμό από τον Βλάχο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ωστόσο πριν μήνες πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Ο ηθοποιός ήδη έχει προχωρήσει τη ζωή του με ηθοποιό της σειράς Παράδεισος των κυριών, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και η Ιωάννα είναι σε νέα σχέση.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου


Ο λόγος για τον Κίμωνα Κουρή τον εισαγγελέα της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι στην οποία μάλιστα θα πρωταγωνιστήσει και η ίδια! Οι δυο τους μάλιστα βρέθηκαν στην διαδήλωση διαμαρτυρίας των ηθοποιών.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει για την σειρά Παγιδευμένοι


Μια πολύ όμορφη περίοδο στα επαγγελματικά της φαίνεται πως περνάει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καθώς δημοσιεύματα την θέλουν να μπαίνει σε πολύ γνωστή και πολύ επιτυχημένη σειρά που προβάλλεται φέτος για πρώτη τηλεοπτική χρονιά.

Σε δημόσια έξοδο της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν δίστασαν να την ρωτήσουν για τα δημοσιεύματα αυτά που την θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση.

«Αυτά θα τα πούμε όταν θα είναι η ώρα να τα πούμε. Υπάρχουν πράγματα στα σκαριά και θα ανακοινωθούν. Οι Παγιδευμένοι είναι πολύ επιτυχημένη σειρά» είπε χαρακτηριστικά!

«Το κομμάτι της παρουσίασης είναι ένας καλός κλάδος και καλά κάνουν αυτοί που το ξέρουν και το “έχουν”. Δεν ξέρω πώς θα ήμουν σε αυτό» δήλωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts