«Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω…» – Η πρώτη ανάρτηση του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Ο Κρις Σταμούλης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star την προηγούμενη εβδομάδα και φαίνεται πως δεν λείπει και πολύ από την ομάδα των μπλε, καθώς άρχισαν να τον σχολιάζουν την επόμενη κιόλας μέρα μετά την φυγή του.

Και ο ίδιος, βέβαια, στην πρώτη του συνέντευξη κατά την παραμονή του σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο, δεν είπε και λίγα. Αντιθέτως έβαλε στο στόχαστρο τον Γκότση και τον Μπόγδανο και τους “έκαψε” με τις αποκαλύψεις του.

Όσον αφορά το αν θεωρεί πως χάρηκαν ορισμένοι διαγωνιζόμενη με την αποχώρησή του, ανέφερε τα εξής ονόματα: «Ο Γκότσης, ο Μπόγδανος, η Εύη, η Στέλλα και η Ρία» που έχουν δημιουργήσει μία κλίκα κατά τη γνώμη του και συμπλήρωσε πως ιδιαίτερα ο πρώτος ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται τις κάμερες.

Μάλιστα, επισήμανε πως ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα των μαχητών και πως είναι οι δύο παίκτες που κοιτούν περισσότερο από τους υπόλοιπους τα στατιστικά τους και πως φοβούνται να παίξουν με καλούς παίκτες, όπως ο Γκότσης με τον Μπάρτζη, για παράδειγμα, στα μαξιλάρια: «Δεν υπήρχε τόση χημεία με τους Ηλίες και την Έυη», επισήμανε στο τέλος.

Η πρώτη ανάρτηση του Κρις Σταμούλη μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Την Δευτέρα 20/1, όμως, αφού επέστρεψε στο σπίτι του με καθαρό μυαλό, προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία δεν αναφέρθηκε σε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά μίλησε για όλα όσα έζησε στο νησί με τους συμπαίκτες του ως μία εμπειρία που θα την θυμάται πάντα και, μάλιστα, έδωσε ραντεβού με το κοινό του, υποσχόμενος πως θα τον δούμε όλοι κάπου αλλού.

«Πείνα, αγωνίσματα, συμβούλια, ήλιος, θάλασσα και…ποίηση. Είμαι ευλογημένος που μπόρεσα να ξαναζήσω αυτή την περιπέτεια με τις τόσο μοναδικές και έντονες στιγμές. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που με στήριξε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Ραντεβού σε επόμενες περιπέτειες… Κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία”», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts