Καινούργιου – Ουγγαρέζος: Από συνεργάτες… εχθροί!

Όπως όλα δείχνουν μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πολλά έχουν ειπωθεί και άλλα τόσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για την θέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (24-11) θέλησε να μοιραστεί την προσωπική της άποψη για τον παρουσιαστή, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος όπου πάει… τσακώνεται.

«Θέλω να πω κάτι για τον Δημήτρη και το λέω με αγάπη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα. Είναι από τα πιο ταλαντούχα παιδιά της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά όπου πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί», είπε και δεν δίστασε να αναφερθεί στην δική τους σχέση. Σου λέω με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, καθημερινά για μένα έγραφε τα χειρότερα. Με μπλοκάρει… το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει αυτό που του αξίζει λόγο συμπεριφορών», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet στο προφίλ του στα social media μια ανάρτηση, η οποία γράφει την Κατερίνα Καινούργιου, ως Καίτη και αναφέρει:

«Καίτη:ο @D_ougarezos έχει εμμονές κ τσακώνεται με όλους!Καίτη, 2022: Τσακώθηκε με Μαλέσκου,Μαγγίρα, Λιάγκα,Τσιμτσιλή,Γερμανού,ξανά Τσιμτσιλή,ξανά Λιάγκα, Ρακιτζή,Μουτίδου,Θεοδωρόπουλος, «Νικηφόρος»,Κατσαφάδου( ψεύτικη είδηση για ληστεία) Κ Σπυροπούλου!! ΕΛΕΟΣ#SuperKaterina».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts