Καλλιστεία 2018: Υποψήφια του GNTM που είχε κάνει χαμό, έφυγε από την πίσω πόρτα!

Την πρωτοείδαμε στο Greece’s Next Top Model, όπου εμφανίστηκε μπροστά στους τέσσερις κριτές διεκδικώντας μια θέση στο ριάλιτι. Ωστόσο, δεν έλαβε τα επιθυμητά σχόλια κυρίως λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει κάνει αν και είναι μόλις 18 χρονών. Ο λόγος να την Ηρώ Δημητροπούλου η οποία δεν έχασε την πίστη στον εαυτό της και δοκίμασε την τύχη της και στα Καλλιστεία 2018, χωρίς ωστόσο κάποια επιτυχία.

«Η Ηρώ Δημητροπούλου πήγε χθες στα Καλλιστεία 2018. Εκεί κάποιοι από τους κριτές προφανώς σκέφτηκαν όπως η κυρία Κρίστι Κρανά που είπε πριν ότι δεν μου αρέσει το τόσο πείραγμα και το κορίτσι το συγκεκριμένο δεν πήρε κανένα τίτλο. Στεναχωρημένη έφυγε από την πίσω πόρτα μαζί με τη μαμά της», ανέφερε στον αέρα των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και συνέχισε:

«Νομίζω δεν την έφαγαν τα κυκλώματα, ούτε οι πλαστικές, αλλά οι επιλογές που έχει κάνει. Αφού θα πήγαινες για Star Ελλάς γιατί έκανες πέρασμα από τα Πελοποννησιακά; Δεν βγήκε πρώτη στην «Β Εθνική» σε παίρνουν στην Α Εθνική, θα κάτσεις στον πάγκο».

https://www.youtube.com/watch?v=IHXlcGrGoA8

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία σοκ για τα καλλιστεία 2018! «Ήταν στημένα! Ξέραμε από πριν ποια θα βγει Σταρ Ελλάς!»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts