Καρτ ποστάλ: «Το ζαχαροπλαστείο»: Η ζωή είναι… γλυκιά για τον Τζόζεφ στο νέο επεισόδιο!

«Το ζαχαροπλαστείο» είναι ο τίτλος του έβδομου από τα 12 αυτοτελή επεισόδια της συναρπαστικής σειράς μυθοπλασίας «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στα βιβλία της δημοφιλούς Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance», και θα παρακολουθήσετε στην ΕΡΤ1 το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 23:00.

Με πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- τον Aνδρέα Κωνσταντίνου και εξαιρετικούς ηθοποιούς, στο συγκεκριμένο επεισόδιο με τις Μυρτώ Αλικάκη και Ναταλία Σουίφτ (Natalia Swift), με φόντο τον γραφικό Άγιο Νικόλαο, αγαπημένο τόπο της συγγραφέως, και τη μαγευτική Ελούντα, οι ήρωες της ιστορίας μας ανακαλύπτουν τη γλυκιά… γεύση της ζωής.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, ώρα 23:00
Επεισόδιο 7ο: «Το ζαχαροπλαστείο»

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) έχει τα γενέθλιά του. Οι φοιτητές στην ανασκαφή τού φέρνουν δώρο μια περίτεχνη τούρτα. Ενθουσιασμένος θα αναζητήσει τη σεφ στο ζαχαροπλαστείο, για να της δώσει συγχαρητήρια.

Είναι μια νέα κοπέλα, η Αγγελική (Ναταλία Σουίφτ), η οποία έχει μεγάλο ταλέντο στη ζαχαροπλαστική. Τα γλυκά της είναι μικρά έργα τέχνης.

Ζει μες στον πυρετό της δημιουργίας, εγκλωβισμένη σε μια μικρή κοινωνία και στα σχέδια της μητέρας της για γάμο και οικογένεια. Η Σοφία (Μυρτώ Αλικάκη) επιθυμεί η κόρη της να συμμορφωθεί και να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση.

Η γνωριμία της Αγγελικής με τον Τζόζεφ θα είναι καταλυτική και θα της ανοίξει νέους δρόμους. Άλλωστε, όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο…

Παίζουν: Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μυρτώ Αλικάκη, Ναταλία Σουίφτ (Natalia Swift)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts