Καταπέλτης η Τριφύλλη για την Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Παπαγιάννη;»

Η Βάσια Τριφύλλη σε τηλεοπτική της συνέντευξη σχολίασε τα όσα συνέβησαν στη δικαστική διαμάχη μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη και ο λόγος της ήταν όπως πάντα ιδιαίτερα αιχμηρός.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλώντας για τα πρόσωπα της επικαιρότητας σχολίασε και την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία δικαιωνόταν η Σοφία Παυλίδου.

Να θυμίσουμε ότι στις 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η δίκη των δύο ηθοποιών σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο το 2018 σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η Σοφία Παυλίδου.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Η Βάσια Τριφύλλη σχολίασε σχετικά: «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Βάσια Τριφύλλη έβαλε στο στόχαστρό της και τον Σταμάτη Φασουλή για τον οποίο μάλιστα ο λόγος της ήταν επίσης πολύ αιχμηρός όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να είναι στο J2US: «Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου. Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts