Κατερίνα Καινούργιου: «Για ποιο λόγο δεν πρέπει να κάνουμε σ@ξ την Σαρακοστή;»

Διανύουμε όλοι την περίοδο της Σαρακοστής που οι περισσότεροι την έχουν συνδέσει με την νηστεία πριν το Πάσχα, κατά την οποία υπάρχουν πολλές απαγορευμένες τροφές εάν θέλει κανείς να το κάνει σωστά, ενώ σημαντικό είναι οι πιστοί να εξομολογούνται, να προσεύχονται και να μετανοούν όλο αυτό το διάστημα.

“Απαγορευμένη” μαζί με ορισμένα φαγητά είναι και η σεξουαλική επαφή και καλεσμένος στην εκπομπή του Super Κατερίνα την Παρασκευή 17/3 βρέθηκε ο αρχισυντάκτης του ekklisiaonline.gr, Ανδρέας Καραγιάννης , για να εξηγήσει για ποιο λόγο θα πρέπει οι θρησκευόμενοι να απέχουν και να “νηστέψουν” και όσον αφορά αυτόν τον τομέα.

Γιατί δεν πρέπει να κάνουμε σεξ την Σαρακοστή

«Εκτός από τη νηστεία, αυτό που λένε οι άγιοι Πατέρες και οι ιεροί κανόνες, υφίσταται και η εγκράτεια. Μέσα στην εγκράτεια αυτό το οποίο προκύπτει, είναι ότι στη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, προφανώς δεν επιτρέπεται από την εκκλησία μας η μοιχεία. Για 40 μέρες, σύμφωνα με τους κανόνες, τα παντρεμένα ζευγάρια καλό θα ήταν να απέχουν ακόμα και αυτά, έτσι ώστε μετά να έρθουν σε επαφή με τον νυμφίο Χριστό. Για τα ελεύθερα δεν το συζητάμε καν…», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts