Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ψεύτικη, αλλά έχω αληθινή ψυχή» – Η ατάκα που άφησε τον Τριαντάφυλλο με ανοιχτό το στόμα

Το πρωί της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «super κατερίνα» βρέθηκαν καλεσμένοι οι Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής με την ραδιοφωνική παραγωγό μίλησαν για τις εμφανίσεις τους στο J2US τους, αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί.

Βέβαθια, στην συνέχεια της συνέντευξης, προέκυψε ένας απίστευτος διάλογος μεταξύ του Τριαντάφυλλου με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha. Όλα άρχισαν όταν ο τραγουδιστής αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι θα της γράψει τραγούδι, με την ίδια να μένει άφωνη.

Ο διάλογος του Τριαντάφυλλου με την Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ να τραγουδήσω; Με έχεις δει να χορεύω και όλοι κάνουν ζάπινγκ. Είμαι χάλια».

Τριαντάφυλλος: «Νομίζεις ότι κάποιος σου λέει καλά λόγια για να σε γλείψει».

Κατερίνα Καινούργιου: «Βρε αγάπη μου! Πες μου ωραία ρούχα, ντύνομαι ωραία αλλά φωνή…».

Τριαντάφυλλος: «Γιατί να σου πω για κάτι ψεύτικο; Τα ρούχα είναι ψεύτικα».

Κατερίνα Καινούργιου: «Ψεύτικη είμαι όλη! Μπορεί να είμαι ψεύτικη όλη αλλά η ψυχή μου είναι αληθινή».

Λίγο πριν εμφανιστεί ο Τριαντάφυλλος με την Φελίσια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ασχολήθηκαν με την τις κατηγορίες της Μαρία Μπακοδήμου.

«Εγώ αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου και που παρουσιάζουν στον αέρα ψευδή ρεπορτάζ. Θα μπορούσαν κάποιοι να πάρουν ένα τηλέφωνο να δουν τι έχει συμβεί γενικότερα», ανέφερε αρχικά.

«Όταν βλέπεις ότι μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα και εσύ την χτυπάς, είναι λίγο ανήθικο κατ’ εμέ. Προφανώς αυτά που είπε η συνάδελφος η Νάνσυ δεν ισχύουν με τον τρόπο που τα είπε αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ», τόνισε.

Να σημειώσουμε πως στη εκπομπή Γειά σου, αποκάλυψαν πως υπάρχει σκάνδαλο στο Super Κατερίνα. Μια δημοσιογράφος απολύθηκε μετά από ένα βίντεο για τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ παραιτήθηκε και η αρχισυντάκτρια παίρνοντας την ευθύνη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts