Κατσινόπουλος για την φημολογούμενη σχέση με την Φραντζή: «Προς την Δήμητρα υπάρχει…»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Γιώργος Κατσινόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το NOMADS, στην οποία, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την φημολογούμενη σχέση του με την Δήμητρα Φραντζή.

Ο πρωταθλητής Grappling και Brazilian Jiu Jitsu εμφανίστηκε μέσω Skype από το Palawan στο Πρω1νό και δεν δίστασε να δώσει απαντήσεις, αν και ήταν αρκετά συγκρατημένος.

Όταν του επεσήμαναν πως, πριν από λίγες ημέρες, η γυμνάστρια ανέφερε ότι είχαν μία ιδιαίτερη σχέση και μιλούσαν με τα μάτια, ο Γιώργος παραδέχθηκε πως «προς τον Δήμητρα υπάρχει μια πολύ μεγάλη συμπάθεια και σεβασμός. Είναι μια τρομερή αθλήτρια, μια πολεμίστρια», υπογραμμίζοντας ότι «με όλα τα παιδιά από την μπλε ομάδα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τα μάτια, όπως έκανα και τον τελευταίο με τον Γιώργο και τον Νίκο (σ.σ. τους Μαυρίδη και Αναδιώτη)». «Δεν ξέρω τι καταλάβατε εσείς… Επειδή τα πράγματα είναι συγκεκριμένα: ήμουν αρχηγός της ομάδας πολύ καιρό και συνεννοούμουν με τα παιδιά με τα μάτια», κατέληξε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι παραλίγο να φύγει από το NOMADS από την πέμπτη εβδομάδα του παιχνιδιού λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο, η γιατρός του χαρίστηκε και εκείνος συνέχισε να παίζει με ρήξη στον επιχείλιο σύνδεσμο της λεκάνης και μετατόπιση του ισχύου του, το οποίο μπήκε και βγήκε τρεις φορές κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων!

Διαβάστε επίσης:

Nomads: Η Αποστολία Ζώη Στην Αγκαλιά Του Γιώργου Μαυρίδη! «Μωρό Μου…»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts