Κι όμως! Επιστρέφει στον Αlpha πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια!

Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Η πασίγνωστη ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση μετά από αποχή! Μήπως μπορείτε να καταλάβετε για ποια ξανθιά παρουσιάστρια μιλάμε;  Ο λόγος για την  Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία από σήμερα επιστρέφει και πάλι στο πλατό της εκπομπής της στον Alpha Κύπρου!

Πώς αισθάνθηκε η παρουσιάστρια όταν έπρεπε να αποχωριστεί την εκπομπή της;
«Χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά της ομάδας μου. Παρόλο που δουλέψαμε σκληρά και προετοιμαστήκαμε για το διάστημα που θα απουσίαζα, από μόνοι τους εργάστηκαν ακόμη περισσότερο.

Πίστευα, όλο αυτό το διάστημα, ότι θα μπορούσα να μιλούσα μαζί τους 50 φορές την ημέρα. Υπήρχαν μέρες, όμως, που δεν μπορούσαν να με εντοπίσουν, οπότε, τους χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ. Ήμουν σίγουρη για τον τρόπο που θα δούλευαν. Δεν είχα καμία αμφιβολία για την εργατικότητά τους.

Τους έβλεπα από το σπίτι και χαιρόμουνα. Είναι ομαδάρα στον τρόπο που δουλεύουν και το αποδεικνύουν καθημερινά. Επίσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λούη, τη Χριστιάνα, τη Βασιλική και την Κατερίνα, που μου έκαναν τη χάρη να με αντικαταστήσουν για όσο διάστημα απουσίαζα και μας βοήθησαν στην εκπομπή», είπε η ίδια μεταξύ άλλων στο περιοδικό Tv Μανία

 
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts