«Κ@λοτούμπας δεν ήμουν ποτέ! Πρόσεχε τι λες» – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τον Γιώργο Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28/1 ο Τριαντάφυλλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ απάντησε και στον Γιώργο Λιάγκα, που μέσα στην εβδομάδα τον χαρακτήρισε «κ@λοτούμπα».
«Ρε Λιάγκα, αγοράκι μου γλυκό, ξέρεις ότι σε συμπαθώ αγόρι μου. Γιατί με λες κωλοτούμπα; Σου είπα εγώ ότι θα πάω στο Survivor; Δεν θα πάω ούτε με 50.000 ευρώ, σου το ορκίζομαι. Δεν θα αφήσω το παιδί μου, είσαι κι εσύ πατέρας! Δεν ξέρω αν είναι αληθινή η σχέση Καρολίνας και Μάριου. Το χειρότερο πράγμα μετά το φόνο είναι όταν ένας φίλος σου σού πει ότι θα προσέχει το κορίτσι που αγαπάς και εκείνος να πάει μαζί της», είχε πει χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες ο τραγουδιστής


Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου


«Μου κάνει εντύπωση που ο κόσμος δεν στήριξε την Ευρυδίκη, είναι μία σταρ του παιχνιδιού και ό,τι ανεβάσει στα social media γίνεται χαμός. Γούσταρα να τη δω μέσα και της το είπα και στο τηλέφωνο» είπε αρχικά, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε κόντρα ανάμεσά τους.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ναι ρε φίλε, κ@λοτούμπας είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους ανθρώπους, που τη μια μέρα λένε καλά λόγια για σένα, την επόμενη σε λένε κ@λοτούμπα. Αγόρι μου γλυκό, κ@λοτούμπας δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου και δεν θα πάω στο Survivor με κανένα ποσό, γιατί θέλω να είμαι με το παιδί»

Ο Ντάφυ δεν δίστασε μάλιστα να δείξει στον ρεπόρτερ της εκπομπής, Ισίδωρο Φίκαρη, το μήνυμα που έλαβε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, για να εμφανιστεί καλεσμένος εκεί. «Δεν κρατάω κακία στον άνθρωπο αλλά πρόσεχε λίγο, αγόρι μου, τι λες. Είσαι μεγαλοδημοσιογράφος, είσαι σε καλό πρωινό

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts