Κοιτούσαν όλοι το καυτό άνοιγμα στην πλάτη της – ”Σούσουρο” με την τελευταία εμφάνιση της Παπαδοπούλου πριν μπει στο Survivor all star

Τελευταία το όνομα της Ειρήνης Παπαδοπούλου έχει ακουστεί πολύ έντονα, καθώς η είδηση του χωρισμού της έπεσε σαν βόμβα στα μέσα, όσο και η απόφασή της να συμμετάσχει στο Survivor all star.

Το τέλος της σχέσης της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ήρθε μετά από χρόνια σχέσης, με την τραγουδίστρια να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της, δηλώνοντας:

«Είμαι πολύ καλά. Σε δημιουργική φάση όπως πάντα», είχε πει αρχικά η Ειρήνη και όταν η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου την ρώτησε αν βρίσκεται σε σχέση, είπε με χιούμορ: «Καλά πήγε και αυτό».

«Είμαι σε φάση που αλλάζω γιατί δεν έχω άλλη επιλογή. Η ζωή σου δίνει μια σφαλιάρα. Είμαι σε μια φάση ή όλα ή τίποτα. Προ το παρόν δεν συγχωρώ την απιστία. Με έχουν απατήσει. Εγώ έχω απατήσει για μην νιώθω ο μπιπ της σχέσης», κατέληξε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η εκρηκτική εμφάνιση της Ειρήνης Παπαδοπούλου μετά το χωρισμό της.

Η Ειρήνη κάνει κανονικά τις δημόσιες εμφανίσεις της και μάλιστα ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε το Σάββατο 11/2 στο Νοx, με την τραγουδίστρια να τραβάει όλα τα βλέμματα με το αποκαλυπτικό φόρεμα, που επέλεξε να βάλει.

Μπορεί η συγκεκριμένη έξοδος να είναι και η τελευταία της Ειρήνης πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, μιας και μαζί με άλλους 6 παίκτες αναμένεται να ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο τη Δευτέρα 13/2.

Πηγη:Youweekly

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts