Κορομηλά – Μενεγάκη: Το παρασκήνιο της ιστορικής συνάντησής τους μετά από 26 χρόνια -Όσα δήλωσαν μετά!

Κορομηλά – Μενεγάκη: Για χρόνια ολόκληρα «ποτιστήκαμε» με την εικόνα ότι η Ρούλα και η Ελένη βρίσκονταν στα… μαχαίρια.

Όπως ακριβώς συνέβη πριν από περίπου δύο χρόνια με Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, έτσι ακριβώς συνέβη και με τις Κορομηλά-Μενεγάκη που ένα ωραίο μεσημέρι (συγκεκριμένα χθες), βρέθηκαν στο ίδιο πλατό και μίλησαν σαν δύο παλιές καλές φίλες που είχαν χρόνια να τα πουν από κοντά.

Και οι δύο, μετά το τέλος της εκπομπής Ελένη δήλωσαν ότι ήταν μία κουβέντα από καρδιάς. Έμειναν και οι δύο με τις καλύτερες εντυπώσεις και μάλιστα η Ρούλα Κορομηλά το έλεγε ξανά και ξανά ότι δεν είχαν ποτέ κόντρα μεταξύ τους.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Ρούλα, πριν τις δούμε ζωντανά στον καναπέ, οι δυο τους είχαν μία πολύ ουσιαστική κουβέντα στο παρασκήνιο αυτής της τηλεοπτικής συνάντησης. Στα καμαρίνια μίλησαν για όλα. Ήταν ειλικρινείς η μία με την άλλη και on και off camera και είχαν μόνο ζεστασιά η μία για την άλλη.

«Δεν είχαμε ποτέ κόντρα με την Ελένη» είπε μεταξύ άλλων η Ρούλα στους δημοσιογράφους που την περίμεναν την ώρα που έβγαινε από το πλατό της εκπομπής της Μενεγάκη. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη, βγαίνοντας από το πλατό και εκείνη λίγες ώρες μετά, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι τονίζοντας και εκείνη με τη σειρά της πως η κουβέντα που έκαναν οι δύο γυναίκες ήταν πολύ ουσιαστική.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη στην κάμερα μετά τη συνάντηση:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts