Κωνσταντίνος Αργυρός – Ιωάννα Μαλέσκου: Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ιωάννα Μαλέσκου έχουν έρθει πολύ κοντά. Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” με πληροφορίες από την Instagram persona Soula Glamorous η οποία αποκάλυψε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής και η όμορφη παρουσιάστρια έκαναν follow ο ένας τον άλλο στο instagram. Μια κοινή εμφάνιση στην εκπομπή και το follow ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους! Τελικά το ρομάντζο σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να ισχύει και είναι μόνο φίλοι στο instagram!

Big Brother: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη απαντά στα άσχημα σχόλια της Ελένης Γερασιμίδου

Kαι μπορεί όπως είπε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στους Κούκου – ο οποίος ήταν κι αυτός καλεσμένος στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου συναντήθηκαν ο Κωνσταντίνος με την Ιωάννα – να είπε ότι και οι δυο είναι όμορφοι και ταιριαστοί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους αυτή τη στιγμή σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ γνωρίστηκαν στο γύρισμα της Πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, εκτιμούν ο ένας τον άλλο, αλλά η “σχέση” τους έφτασε μέχρι το follow που έκανε ο ένας στον άλλο στο instagram. Δεν υπήρξε κάποια συνέχεια και μάλιστα δεν έχει ο ένας το τηλέφωνο του άλλου αφού δεν αντάλλαξαν νούμερα.

Πηγή: Tlife

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts