Κωνσταντίνος Μουσούλης: Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένας γοητευτικός και μυστηριώδης καλλιτέχνης

Το τελευταίο διάστημα το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη υπάρχει σε κάθε συζήτηση, σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή και σε κάθε ρεπορτάζ που αφορά την υπόθεση της Πάτρας.

Το πρόσωπο της Νικολούλη, έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σοβαρό και αυστηρό, όπως απαιτεί άλλωστε η δουλειά της. Υπάρχουν όμως και οι στιγμές χαλάρωσης για εκείνη, οι οικογενειακές, στιγμές όπως αυτές που περνάει με το γιο της. Κι αν δεν ξέρετε πολλά για αυτόν, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.
Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη και του Γιάννη Μουσούλη. Είναι 35 ετών και σκηνοθέτης. Έχει ιδρύσει δική του εταιρεία παραγωγής, “Homeric Pictures”, που ασχολείται με το management καλλιτεχνών. Έδρα της εταιρείας είναι το Los Angeles, εκεί δηλαδή όπου πήγε ο Κωνσταντίνος μετά τις σπουδές του στο Bournemouth University της Μεγάλης Βρετανίας.
Ο Κωνσταντίνος είναι γοητευτικός και συνάμα μυστηριώδης. Έχει ταλέντο σε αυτό που κάνει και στο μέλλον, έχουμε σίγουρα να δούμε πολλά από αυτόν.

Δες τις σχετικές φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts