Έφυγε από τη ζωή η Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, που είναι γνωστός ως ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος. Την είδηση έκανε γνωστή ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο newsbomb.
Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, η κ. Πολυχρονοπούλου δεν βρίσκεται στη ζωή εδώ και λίγες εβδομάδες, ενώ την Κυριακή θα τελεστεί το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατό της.
Η είδηση του θανάτου της έγινε γνωστή σε μια χρονική στιγμή που ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο γαμπρός του και η μητέρα του έχουν παραπεμφθεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.
Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (αρ. 2622/2025), η παραπομπή αφορά ζητήματα που σχετίζονται με τις δωρεές που λάμβανε η κοινωνική κουζίνα για τη στήριξη της δράσης της.
- Ο Άλλος Άνθρωπος: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η φωτό μέσα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
- Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Το βίντεο από τότε που έπαιξε στις Οικογενειακές Ιστορίες
- Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, μια μέρα μετά τον γάμο του
- Θρήνος στην ΕΡΤ - Πέθανε στον ύπνο του και τον βρήκε ο γιος του
- Νότης Σφακιανάκης: Πέθανε η σύζυγός του, Κίλι ανήμερα των γενεθλίων του - Η τελευταία…
- Πέθανε ο Αγάθωνας! Βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του!







