Ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενήθηκε στο πλατό του Buongiorno, το πρωινό της Τετάρτης, προκειμένου να συνομιλήσει με την Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο MEGA. Μάλιστα, μεταξύ πολλών άλλων, ο γνωστός εκδότης μίλησε για την εμπειρία που είχε στην πρωινή ζώνη εξηγώντας γιατί θεωρεί λάθος την ολοκλήρωση της εκπομπής του.
«Πέρασες και συ το πρωινό απροετοίμαστος. Δεν πρόλαβες να το απολαύσεις εκείνη τη χρονιά που είχε πάει και καλά» επισήμανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για να τοποθετηθεί ο Πέτρος Κωστόπουλος, με ειλικρίνεια, ως εξής. «Έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου που σταμάτησα. Γιατί χωρίσαμε τότε με την Τζένη (σ.σ. Μπαλατσινού) και ήταν να συνεχίσει η εκπομπή, υπήρχε δηλαδή και άλλη χρονιά, πηγαίναμε μάλιστα καλά τότε «απέναντι» σας».
«Η μεγαλύτερη βλακεία ήταν που πήρα τηλέφωνο τότε στο κανάλι και είπα «δεν θέλω να συνεχίσω». Είπα πως ήθελα να σταματήσω γιατί μερικές φορές, ενώ φαίνομαι ο δυνατός εν γένει, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή δεν είμαι τόσο… Πολλές φορές η εικόνα ενός ανθρώπου βγαίνει από τους άλλους».
«Δεν πέρασα περίπου που καβάλησα το καλάμι γιατί δεν γινόταν να το καβαλήσω. Δεν γινόταν λόγω καταγωγής και συνθηκών οικογένειας. Οι δικοί μου πέρασαν πολύ άσχημα, ήταν στον πόλεμο, ο πατέρας μου καταδικάστηκε σε θάνατο από τους ακροδεξιο-συνεργάτες των Γερμανών. Οπότε ήταν πάντα μια οικογένεια που ήθελε να κρύβεται. Εμένα μου έσπασε η μάνα μου το αριστερό χέρι με τον χάρακα για να μη γράφω αριστέρα και πουν στο σχολείο ότι είμαστε αριστεροί» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Πέτρος Κωστόπουλος.
- O Πέτρος Κωστόπουλος πάει κόντρα στο ρεύμα&μας λέει ότι από το Survivor θα φύγει....
- Star Academy: Ο Κωστόπουλος έπαθε Λιάγκα και κράζει τα άλλα talent shows
- Θλίψη: Βυθίστηκε στο πένθος ο Πέτρος Κωστόπουλος
- Πέτρος Κωστόπουλος: «Το κέρατο δεν ξεχνιέται»
- Πέτρος Κωστόπουλος: «Ήταν ξεφτίλα αυτό που έγινε στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου.…
- Δώρα Χρυσικού: «Μου είπαν ότι έχω καρκίνο επειδή λέω κατάρες στη Γη της Ελιάς»







