Κόκκινο Ποτάμι: Η Δήμητρα Σιγάλα «εισβάλλει» στη δραματική σειρά του OPEN

Το «Κόκκινο Ποτάμι» συνεχίζει ακάθεκτο με τα επόμενα επεισόδια να επιφυλάσσουν συγκλονιστικές εξελίξεις για το τηλεοπτικό κοινό. Ένα νέο πρόσωπο, γνωστό και αγαπημένο από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου πρόκειται να δούμε στη νέα δραματική σειρά εποχής του OPEN. Η Δήμητρα Σιγάλα θα υποδυθεί την αδελφή του γιατρού Μιχάλη Νικολαΐδη, πατέρα της Ιφιγένειας. Η θεία Ελένη έχει ζωηρό πνεύμα, είναι κοσμοπολίτισσα και αριστοκράτισσα, με υψηλές γνωριμίες στο Παρίσι όπως αυτή με τον Μπασίλ Ζαχάρωφ. Θα σταθεί δίπλα στην Ιφιγένεια σε όλες τις δύσκολες στιγμές της σε σχέση με τον Μίλτο. Η πρώτη της εμφάνιση θα γίνει στις 17/11 στο όγδοο επεισόδιο.
Η νέα ιστορία του Μανούσου Μανουσάκη βασίζεται στο οµότιτλο µυθιστόρηµα του Χάρη Τσιρκινίδη και ξεδιπλώνει τη ζωντανή µνήµη της Γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισµού. Μια σειρά που µας γυρίζει πίσω σε µια σκληρή εποχή, η οποία χάραξε τη µνήµη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων. Κάθε επεισόδιο βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης με τους περισσότερους τηλεθεατές να μιλούν για μια σειρά υψηλών προδιαγραφών.

Η Δήμητρα Σιγάλα είναι ένας απλός άνθρωπος, που ζει τη ρουτίνα της καθημερινότητας, με τα καλά και τα κακά της. Προσαρμόζομαι εύκολα στις καταστάσεις και της αρέσει η ποικιλία στη ζωή. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός της ρόλος στην τηλεόραση ήταν στη σειρά του ΑΝΤ1 «Πρόκληση», με τον Πασχάλη Τσαρούχα και την Ελευθερία Ρήγου, ενώ οι ρόλοι της στις σειρές «Ακροβατώντας» και «Θα βρεις το δάσκαλό σου» την καθιέρωσαν και την έκαναν αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό.

Το 2011 η αγαπημένη ηθοποιός αποφάσισε να σπουδάσει σε δημόσιο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης για μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία με ειδίκευση στη Δικαστική Γραφολογία, παρόλο που γνώριζε ελάχιστα τη γλώσσα. Ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό της σε κάτι τελείως διαφορετικό, όπως το να ασχοληθεί με την έρευνα, με την παρατήρηση. Ένα χρόνο αργότερα δούλευε ως ελεύθερος επαγγελματίας και στα δυο της επαγγέλματα, ανάλογα με τις προτάσεις που είχε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts