Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Ο Ατζούν δεν θα…» – Η ανάρτηση του μισθοφόρου που μαρτυρά την ποινή των Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Από την στιγμή που ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε το όνομα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, πως είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor All Star,έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Ο μισθοφόρος το πήρε βαριά και αποφάσισε να αποχωριστεί την παρέα του από τον Άγιο Δομίνικο και δεν αποχαιρέτησε κανέναν και πήρε την δάδα του και έφυγε.

Βέβαια, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, να υπενθυμίσουμε οτι αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, αλλά δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία υπήρξαν για λίγο αντίπαλοι σε αυτό τον κύκλο, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για την φιλία τους.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την συνομιλία τους μέσω κάμερας την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο αεροπλάνο για Αθήνα και σημείωσε χαρακτηριστικά πάνω σε αυτό:

«Έτσι πάντα με χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι. Σε περιμένω bro μου».

Η αποκάλυψη του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την Δαλάκα και την Χατζηανδρέου.

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την συμμετοχή του στο Survivor. Ο παίκτης, που αποχώρησε ενοχλημένος από το ριάλιτι επιβίωσης και έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα για το Survivor , αποκάλυψε τον λόγο που η Ασημίνα Χατζηανδρέου κι η Κατερίνα Δαλάκα παραμένουν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο και την ποινή που πρότεινε ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Ο Ατζούν δε θα πάει σήμερα αλλά Δευτέρα ή Τρίτη και θα μιλήσει με τα κορίτσια και όχι μόνο. Η ποινή που πρότεινε ήταν να μην φάνε 5 έπαθλα αλλά κανείς από τους 5 τους συγκεκριμένους παίκτες που ρώτησε δε δέχτηκε και πολύ πιθανό να θέλει να τους αλλάξει γνώμη.

Αυτά, τα υπόλοιπα από την άλλη εβδομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts