Κώστας Βουτσάς: Ανατριχιάζει η ανάρτηση ηθοποιού: «Αυτό το πλάσμα έφτιαξες Κώστα»

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από 19 ημέρες νοσηλείας στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε από το πρωί της Πέμπτης (27-02) το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου η σορός του Κώστα Βουτσά, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Η σορός του αγαπημένου και σπουδαίου ηθοποιού βρισκόταν στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών μέχρι τις 19:30 το απόγευμα.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε την Παρασκευή (28-02) στις 11:00 στη Μητρόπολη Αθηνών και λίγο αργότερα ακολουθήσε η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δυο μόλις ημέρες μετά η ανάρτηση Ελληνίδας ηθοποιού ανατριχιάζει!

«Και τώρα θα μιλήσω για τον @kostasvoutsas_official. Μιλώντας για την κόρη του.
Η @theodoravoutsa είναι το πιό ατρομητο πλάσμα που ξέρω. Αεικίνητη. Άφοβη. Αναζητά συνεχώς τη γνώση. Γνωρίζει ανθρώπους. Κάνει νέα ξεκινήματα. Γι αυτήν ο κόσμος είναι απλώς μια γειτονιά. Μπορεί να επικοινωνήσει με όλες τις φυλές του κόσμου.
Δε βρίσκει τις ευκαιρίες ,τις φτιάχνει η ίδια. Ανοίγει μονή της τους δρόμους στη ζωή της. Λέει τη γνώμη της. Κλαίει δυνατά. Γελάει δυνατότερα. Αυτό το πλάσμα έφτιαξες ,Κώστα, μαζί με όλα τ ‘άλλα που σου αναγνωρίζουμε. Καλό δρόμο», έγραψε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts