Κώστας Καζάκας: Ο ρόλος του Μπουκουράν, η άγνωστη σχέση με την Κωνσταντινίδου και ο ηθοποιός γιος του

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Ο Κώστας Καζάκας επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από έναν απίθανο ρόλο, υπενθυμίζοντας μας πως οι ταλαντούχοι ηθοποιοί έχουν αυτό το ιδιαίτερο προνόμιο να μπορούν να μεταμορφώνονται σε χίλια πρόσωπα!

Ο Κώστας Καζάκας είναι ο λατρεμένος μας Μπουκουράν που κάθε Παρασκευή κάνει χαμό μέσα από τον ρόλο του. Μάθε τα πάντα για την καταγωγή του, την καριέρα του στην Κύπρο, την άγνωστη σχέση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την τηλεοπτική παράνομη αγαπημένη του και τον γιο του, επίσης ηθοποιό.

Η ηλικία και η καριέρα

Ο Κώστας Καζάκας γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1963 στην Κύπρο. Έχει σπουδάζει στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Πειραϊκού Συνδέσμου (1985-1988). Συμμετείχε σε παραγωγές των Θεάτρου ΕΝΑ, Σατιρικού Θεάτρου, Θεάτρου Σκάλα, ΕΘΑΛ και ΘΟΚ. Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους σκηνοθέτες Εύη Γαβριηλίδη, Νίκο Χαραλάμπους, Βαρνάβα Κυριαζή, Ανδρέα Χριστοδουλίδη, Ανδρέα Μελέκη, Ανδρέα Πάντζη, Μηνά Τίγκιλη, Μόνικα Βασιλείου. Τηλεοπτικά συνεργάστηκε με τους σταθμούς ΡΙΚ, ΑΝΤ1, ΜΕGΑ, SIGMA

«Μπορεί και να μην είχα γίνει ηθοποιός αν δεν είχαν συναντήσει τυχαία το Σπύρο Μπιμπίλα, κάπου το ‘81-‘82. Πιάσαμε την κουβέντα και με ρώτησε αν θέλω να πάω στο θέατρο να παρακολουθήσω τις πρόβες. Μου έδωσε το κουράγιο ότι μπορώ να το κάνω. Πρώτη φορά παίξαμε μαζί με το Σπύρο Μπιμπίλα στους Συμπέθερους τώρα, στο θέατρο. Τότε έγινα άλλος άνθρωπος. Άρχισα να γίνομαι βιβλιοφάγος, και ερωτεύτηκα, είδα ότι μπορώ να ζήσω πολλές ζωές μέσα από αυτό».

Η άγνωστη σχέση με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

«Γνωριζόμαστε με την Ελισάβετ από τη σχολή. Τελειώνοντας το 1989 έφυγα για Κύπρο εξαιτίας της. Γινόταν μια ακρόαση και μου είπε να πάω. Πήγα στην Κύπρο για μία σεζόν και έμεινα εκεί για 30 χρόνια»

Ο ηθοποιός γιος του

«Με τον γιο μου έχουμε βρεθεί τηλεοπτικά, σε μια σειρά στην Κύπρο. Ήταν καλός. Είχε ένα κράτημα, γιατί είναι αλλιώς στην τηλεόραση. Το μεταξύ μας ήταν συγκινητικό, έκανε το γιο μου στη σειρά, και υπήρξε σκηνή που με πήραν τα κλάματα», περιέγραψε για την τηλεοπτική του συνάντηση με το γιο του

«Η κόρη μου κάνει κλασικό τραγούδι στο κονσερβατόριο του Μάαστριχτ. Είναι πιο δύσκολο επάγγελμα και της είπα ή που θα μας σώσεις ή που θα σε ταΐζω μια ζωή».

Ο ρόλος του Μπουκουράν στη σειρά

«Περίμενα ότι θα έχει ανταπόκριση η σειρά. Έβαζα και στοιχήματα ότι κάτω από 28 δεν θα πάει. Πάντα υπάρχει μια αγωνία. Δεν ήμουν σίγουρος για μένα. Τα παιδιά πίσω από τις κάμερες μου έλεγαν ότι θα γίνω viral. Με πήρε η κόρη μου και μου είπε “είσαι στο νούμερο 6 στο Twitter”. Ίσως δεν περίμενα ότι ο έρωτας δύο ανθρώπων σε αυτή την ηλικία να πιάσει τόσο πολύ. “Είναι αυτό που δεν βλέπουμε από τη μαμά και τον μπαμπά, την αγάπη, την αγκαλίτσα” μου είπαν».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts