Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η γνωριμία που έγινε έρωτας, η συγκατοίκηση και τα σχέδια γάμου

Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Καλεσμένη στην «Ελένη», η Λάουρα Νάργες, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι, “Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο “So you think you can dance”, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το “The Voice” και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά”.

“Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια”.

Τα σχέδια του γάμου και τα πέντε παιδιά

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μένει μαζί, ενώ μάλιστα όπως αποκάλυψαν, είναι έτοιμοι για το επόμενο, μεγάλο βήμα στην σχέση τους. Μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Λάουρα Νάργες εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι ήδη έχουν βρει την ημερομηνία του γάμου τους, ενώ, αναφέρθηκε και στον τρόπο που γνωρίστηκε και έδωσε το πρώτο φιλί με το Χρήστο Σαντικάι.

“Δεν υπήρχε επίσημο πρώτο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Ήμασταν μια παρέα μεγάλη, που περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα κάπως εξελίχθηκε αυτό το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία, δε θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η παρέα. Το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα και βλεπαμε μετά τα παιδιά να χοροπηδάνε από τη χαρά τους. Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά από το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί. Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει. Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια”, ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts