Λίγο ήθελε για να πάθει πνευμονία – Backstage βίντεο από τον δεύτερο κύκλο του Maestro

Εδώ και λίγες εβδομάδες που ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την δεύτερη σεζόν της αγαπημένης δραματικής σειράς του MEGA, Maestro ο σκηνοθέτης και το συνεργείο του τρέχουν και δεν φτάνουν για να προλάβουν τις προθεσμίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με ένα backstage βιντεο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έδωσε λίγες πληροφορίες στους πιστούς τηλεθεατές της σειράς, για τα όσα θα δουν στον δεύτερο κύκλο. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ρομαντική σκηνή με την Κλέλια Ανδριολάτου, μέσα στην θάλασσα, παρά την παγωμένη θάλασσα.

Η υπόθεση του Maestro 2

Στην πρώτη σεζόν και συγκεριμένα στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, ωστόσο όπως αποκαλύπτεται, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

Αναφορικά, τώρα, με το φινάλε της ιστορίας, το καλό θα κερδίσει, ακόµα και αν αργήσει, καθώς όπως γράφεται στην εφημερίδα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τείνει πάντα προς την ισορροπία ως άνθρωπος και αυτό κάνει και στις δουλειές του, αποτέλεσµα που έχουµε δει σε προηγούµενες σειρές µε την υπογραφή του.

Μάλιστα, μετά το τέλος του «Maestro» θα ξεκινήσει ο κύκλος της νέας συνεργασίας του Χριστόφορου µε το Netflix καθώς όπωε γράφει η εφημερίδα Secret η συνδροµητική πλατφόρµα έχει προτείνει στον δηµιουργό τη δηµιουργία µιας αγγλόφωνης σειράς, µε ξένους ηθοποιούς.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος πριν λίγο καιρό σε συνέντευξή του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts