Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Η τελευταία εμφάνιση που ανησύχησε τους φαν, ο χαμός του γιου της και ο θάνατος από ανακοπή!

Μία πρόσφατη εμφάνιση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μοναχοκόρης του Έλβις Πρίσλεϊ είχε ανησυχήσει τους φανατικούς θαυμαστές της καθώς η ίδια δεν μπορούσε να περπατήσει καλά καλά και να ανέβει τα σκαλιά γι’ αυτό και ήταν υποβασταζόμενη από έναν φίλο της. Η 77χρονη μητέρα της που ήταν μαζί της ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εκείνη και λέγεται ότι ήταν καταβεβλημένη από τον χαμό, πριν από δύο χρόνια του γιου της, ενός από τα 4 παιδιά που είχε αποκτήσει.

Όπως είχε πει η ίδια, μία τέτοια απώλεια δεν μπορεί καμία μάνα να την ξεπεράσει ποτέ, κάτι που προφανώς είχε επηρεάσει τον ψυχισμό της. Στο παρελθόν, η ίδια είχε δώσει μάχη με τις καταχρήσεις ενώ μετά την αυτοκτονία του γιου της σίγουρα είχε αρχίσει και πάλι να παίρνει χάπια για να αντέξει μία τέτοια απώλεια.

Πάντως, η επίσημη αιτία θανάτου της θεωρείται η ανακοπή καρδιάς για την οποία μεταφέρθηκε χθες το βράδυ σε νοσοκομείο όμως η ίδια δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 54 ετών.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ είχε κληρονομήσει από τον πατέρα της, βασιλιά του ροκ εντ ρολ μόλις 1 εκατομμύριο δολάρια που η μητέρα της φρόντισε να γίνουν 100 εκατομμύρια, εκμεταλλευόμενη τα δικαιώματα από τα τραγούδια του Πρίσλεϊ. Όμως η Λίζα Μαρί πάντα γινόταν πρώτο θέμα συζήτησης λόγω των χρεών που δημιουργούσε κατά καιρούς. Δείτε το βίντεο παρακάτω με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή Happy Day.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts