Λαιμός, πόσο καλά τον φροντίζετε;

Ο λαιμός ένα σημείο στο σώμα μας, που προδίδει την ηλικία μας. Είναι το σημείο του δέρματος που «ξεραίνετε» και γερνάει πιο γρήγορα, μιας και συνεχώς κινείται. Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι δεν φροντίζουμε την περιοχή αυτή όσο το υπόλοιπο σώμα μας και το πρόσωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, σήμερα να σας δώσω δύο εύκολες συνταγές για να φροντίσετε το σημείο αυτό, που το παραμελούμε! Ένα συσφικτικό λαδάκι για την περιοχή, για να κάνετε μασάζ με ανοδικές κινήσεις και μια κρέμα ιδανική για το λαιμό, αφού έχει συσφικτικές και αναπλαστικές ιδιότητες!!

Λιποδιαλυτικό – συσφικτικό λαδάκι για το διπλοσάγονο & το λαιμό

Υλικά:
10ml χαμομηλέλαιο
10ml λάδι μέντας
5ml λάδι jojoba
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου
Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα μπουκαλάκι όλα τα λάδια και το αιθέριο έλαιο. Ανακινούμε καλά και βάζουμε 2-3 σταγόνες λαδάκι και κάνουμε μασάζ.

Συσφικτική κρέμα νυκτός για το λαιμό

Υλικά:
1κουταλιά της σούπας κερί μέλισσας
1κουταλάκι του γλυκού μέλι
2κουταλιές της σούπας σιτέλαιο
2κουταλιές της σούπας λάδι αβοκάντο
Εκτέλεση: Ζεσταίνουμε το κερί μέλισσας σε μπεν-μαρί, αφού λιώσει ελαφρώς το ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά και το τοποθετούμε σε γυάλινο βαζάκι. Χρησιμοποιούμε κάθε δύο μέρες.

Τip ομορφιάς: Ενισχύστε την διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας σας, βάζοντας κάθε βράδυ από την συσφικτική κρέμα και ξυπνήστε με πιο νεανική επιδερμίδα!!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts