Λαμπερά εγκαίνια στο Κολωνάκι: Ποιους είδαμε εκεί;

Η σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια του brand “ROSES ARE RED”, Ιωάννα ΤσιγαρίδαΜαθιού, δημιουργεί διαχρονικά μεταξωτά φορέματα και ξεχωριστά κιμονό υψηλής ποιότητας και αισθητικής. 

Με πρώτη ύλη το μετάξι, το ελληνικό βαμβάκι, το λινό και την εγχώρια δαντέλα, συνεργάζεται με τους πιο επιδέξιους Έλληνες τεχνίτες για την κατασκευή χειροποίητων πολυτελών ρούχων και κοσμημάτων σε πολύ προσιτές τιμές.

Τα “ROSES ARE RED” εγκαινίασαν το νέο τους κατάστημα στην οδό Λουκιανού 21β στο Κολωνάκι, το οποίο αδιαμφισβήτητα φέρνει παριζιάνικο αέρα στο κέντρο της Αθήνας. Celebrities, δημοσιογράφοι μόδας, fashion bloggers και influencers τίμησαν με την παρουσία τους το brand και τη σχεδιάστρια σε ένα άκρως καλοκαιρινό event.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να φορέσουν τις δημιουργίες της νέας συλλογής ρούχων της Ιωάννας Τσιγαρίδα-Μαθιού, αλλά και τη νέα σειρά κοσμημάτων της που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στη “ROSES ARE RED” boutique και στο eshop www.rosesarered.gr

Διεύθυνση: Λουκιανού 21β, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 2121050121

www.rosesarered.gr

Instagram: @rosesarered.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts