Λαμπερή παρουσίαση του βιβλίου Opera Tables του Γιώργου Ντάβλα, στην Πάτρα

Ο Γιώργος Ντάβλας, με ένα συλλεκτικό υπερπολυτελές coffee table book με τίτλο “Opera Tables”, παντρεύει τις δύο μεγάλες του αγάπες, την όπερα και το art de la table. Ένα εξαιρετικά καλαίσθητο βιβλίο, γραμμένο στα αγγλικά, για το οποίο εργάστηκε πυρετωδώς, που αφορά ταξίδια, όπερα και art de la table, με αμέτρητες εικόνες τις οποίες αιχμαλώτισε ο ίδιος με την κάμερά του, ενώ καλοί του φίλοι, όπως η Μαρίνα Βερνίκου, η Ιωάννα Χατζηανδρέου, η Ιωάννα Ρουφοπούλου, ο Στάθης Χαλκίδης και ο Ζακ τον βοήθησαν στο φωτογραφικό κομμάτι.

Στα πλαίσια της λαμπερής εκδήλωσης ο Γιώργος Ντάβλας επέστρεψε στην γενέτειρα του, την Πάτρα όπου και παρουσίασε το “Opera Tables” στον πολυχώρο «Αγορά Αργύρη», στους εκλεκτούς καλεσμένους που τον τίμησαν με την παρουσία τους. Την εκδήλωση προλόγησε ο στενός φίλος του Γιώργου Ντάβλα, Τάκης Ζαχαράτος. Στην συνέχεια ακολούθησαν οι ομιλίες της Βίβιαν Σαμούρη, της Άννας-Μαρίας Ρογδάκη, του Δημήτρη Φάκαλου και της δημοσιογράφου Άντυ Μπακοπούλου.

Η Diamond Εvents και η designer Άννα-Μαρία Ρογδάκη επιμελήθηκαν τον εντυπωσιακό στολισμό που απέπνεε κομψότητα και κλασσική αισθητική.

Το παρόν στην παρουσίαση έδωσαν φίλοι, συνεργάτες αλλά και γνωστές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας, όπου και τίμησαν με την παρουσία τους τον μετρ των δημοσίων σχέσων.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts