«Λαμπόγυαλο» τα έκανε ο Αντώνης Κανάκης στον ΑΝΤ1 – Σε έξαλλη κατάσταση ο «Mr. Αρβύλα»

Oι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την χτεσινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» έριξαν λάδι σε μία ήδη αναμμένη φωτιά που σιγόκαιε όλο το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα λεγόμενα τυο δημοσιογράφου, και έχει σαν πρωταγωνιστές τον Αντώνη Κανάκη και στελέχη του ΑΝΤ1.

Ο Αντώνης Κανάκης κατηγορήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ήταν αυτός που δεν επιθυμούσε τη συνέχιση των late night εκπομπών τους και με τον νέο ρόλο του ως υπεύθυνος περιεχομένου και ύφους της late night ζώνης επηρέασε τον ΑΝΤ1 ώστε να μη γίνουν οι δύο εκπομπές.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνέχισε το ρεπορτάζ στη σημερινή εκπομπή αποκαλύπτοντας και άλλο παρασκήνιο: «Τον Γενάρη μαθαίνει ο Λιάγκας ότι κόβεται το Late Night και ο Αρναούτογλου που ετοιμαζόταν για το δικό του late night show μαθαίνει ότι δε θα βγει ποτέ στον αέρα. Έναν μήνα μετά ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες ότι ο Κανάκης ανανεώσει για 3 χρόνια το συμβόλαιό του και μάλιστα θα είναι υπεύθυνος περιεχομένου για τη late night ζώνη. Έναν μήνα μετά απολύθηκε ο Λάτσιος. Όλα αυτά δεν είναι καθόλου τυχαία.

Μαθαίνω, λοιπόν, ότι ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου παίρνουν τηλέφωνο τον Αντώνη Κανάκη και τον ρωτούν «τι πρόβλημα έχεις με εμάς»; Ο ίδιος τους ξεκαθάρισε ότι «διαφωνώ με τον τρόπο που κάνετε το late night, διαφωνώ με τη φιλοσοφία σας, ποτέ όμως δεν λέω να κοπούν οι εκπομπές σας, δεν λέω να μείνετε χωρίς δουλειά». Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης τους ρώτησε «και πού το μάθατε αυτό». Και του απάντησαν από τον ΑΝΤ1. Ο ίδιος παίρνει τηλέφωνο τη διεύθυνση στον ΑΝΤ1 και τα κάνει λαμπόγυαλο, λέγοντας από πού κι ως πού εσείς βάζετε λόγια που δεν έχω πει εγώ, τουλάχιστον με τον τρόπο που τα μεταφέρατε».

Από εκεί ξεκινάει και η κόντρα του Κανάκη με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1, η οποία αυτή τη στιγμή κορυφώνεται με περιστατικά που έγιναν τις τελευταίες 36 ώρες στον ΑΝΤ1. Ο Κανάκης θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή χειρίζονται λάθος τον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1, όσον αφορά στο πρόσωπό του».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος διέκοψε τη ροή του ρεπορτάζ επιβεβαιώνοντας το και συμπληρώνοντας ότι στον ΑΝΤ1 έχουν ήδη παράπονα από κάποιους που είπαν πράγματα ζωντανά στο αέρα τα οποία δεν έπρεπε να σχολιάσουν, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη στάση που κράτησε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της: «Έγιναν συστάσεις ότι στον τηλεοπτικό αέρα δεν θα έπρεπε να ειπωθούν συγκεκριμένα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Πηγή: dailymedia

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts