Λευτέρης Πετρούνιας και Σπύρος Γιαννιώτης στο BCA College: Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο προσωπικά

Την ιστορία της ζωής τους διηγήθηκαν οι Ολυμπιονίκες του 2016 (Ρίο ντε Τζανέιρο) Λευτέρης Πετρούνιας και ο Σπύρος Γιαννιώτης στην εκδήλωση «Πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο προσωπικά», την οποία διοργάνωσε το BCA College την Τετάρτη, 20 Μαρτίου στο αμφιθέατρο του επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 205 κτιρίου στο οποίο στεγάζεται.

cof

Μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που ως επί το πλείστον απαρτιζόταν από σπουδαστές, αλλά και φίλους του αθλητισμού, οι δυο Ολυμπιονίκες ανέτρεξαν στην καριέρα τους και εστίασαν όχι μόνο στις κορυφαίες επιτυχίες τους, αλλά και στις αντιξοότητες τις οποίες κλήθηκαν να ξεπεράσουν για να φτάσουν στην κορυφή.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του open water αποκάλυψαν ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ανέκδοτες ιστορίες της σταδιοδρομίας τους και άγνωστες πτυχές της ζωής τους, τις οποίες μοιράσθηκαν με το κοινό, ενώ απάντησαν και σε ερωτήσεις.

cof

Το πάνελ της εκδήλωσης συμπλήρωσαν ο Σύμβουλος Διοίκησης του BCA College και Διευθυντής Υπηρεσιών Διατροφής των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, Μάκης Φωκάς, η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Stoiximan, Αγγελική Παπαδοπούλου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής και ο φωτορεπόρτερ Βασίλης Κουτρουμάνος.

cof

Μεταξύ άλλων τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και άλλοτε διεθνής πολίστας Σπύρος Καπράλος, ο δις Ολυμπιονίκης της πάλης και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Πέτρος Γαλακτόπουλος, η βουλευτής Αννα Καραμανλή και ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts