Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανέβασε την πρώτη φωτό της εγκυμονούσας συντρόφου του!

Χαράς ευαγγέλια για τον θείο Λεωνίδα όπως αποκαλούν όλοι τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του με την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου που είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του. Μάλιστα, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει για το ευτυχές γεγονός.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία στα stories του, στην οποία απαθανατίζει την εγκυμονούσα σύντροφό του μέσα από ένα ποτήρι.

Οι δυο τους αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα σχετικά νωρίς και να εγκατασταθούν για όλο το καλοκαίρι στην Αντίπαρο, εκεί οπού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος διατηρεί και την επιχείρησή του.

Θα είναι σαφώς ένα “καταφύγιο”, ιδίως για τη Χρύσα που επιβάλλεται να περάσει τους μήνες της εγκυμοσύνης της σε ένα ωραίο περιβάλλον και τι πιο ιδανικό από το Κυκλαδίτικο νησί!

To ζευγάρι, αξίζει να σημειωθεί πως δεν έχει κάνει ακόμη καμία σχετική δήλωση καθώς θέλει αυτό το κομμάτι να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι δυο τους θέλουν αυτό το καλοκαίρι να το περάσουν μακριά από την πρωτεύουσα.

Δείτε την ιδιαίτερη φωτογραφία που ανήρτησε ο σεφ με την εγκυμονούσα σύντροφό του:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »