Λιάγκας: Χαμός στο Πρωινό με τη γειτόνισσα του 53χρονου – Η παρέμβαση της Μενεγάκη

Το πρωινό: Χαμός στην εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας με το μπέρδεμα που έγινε στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Η γειτόνισσα του 53χρονου είπε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα: «Το ξέρω ότι μεγαλώσατε εκεί δίπλα κ. Λιάγκα, όπως και μία συνάδελφός σας. Ντρέπομαι να πω το όνομά της»!

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη διέκοψε και ανέφερε το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

«Γύρισε και είπε χθες “ντροπή στη γειτονιά που δεν έβγαινε να μιλήσει”, επειδή δεν έχει να κάνει ρεπορτάζ;» συνέχισε η γειτόνισσα και ξεκαθάρισε ότι δεν αναφερόταν στην Ελένη Μενεγάκη αλλά σε άλλο πρόσωπο και ο Γιώργος της είπε να μη συνεχίσει!

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Τάσος Τεργιάκης πρώην συνεργάτης της Ελένης μετέφερε το μήνυμά της μιας και η παρουσιάστρια εκείνη την ώρα παρακολουθούσε το πρωινό!

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Μου έστειλε μήνυμα η Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια η κυρία είπε ότι δεν εννοούσε την Ελένη Μενεγάκη, παρόλα αυτά η Ελένη μου έγραψε ότι “δεν ισχύει, δεν έχω κάνει κανένα σχόλιο για τη γειτονιά. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ στο θέμα, μόνο μία δήλωση που έκανα προχθές το βράδυ σε μία εκδήλωση που είπα κι εγώ την άποψή μου, όπως τόσοι άλλοι”» !

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts