«Μάθε τον Φόβο να νικάς!»: Κυκλοφορεί σε Ελληνική και Αγγλική έκδοση

Σε μία πόλη που βασιλεύει η ευτυχία, την Φελισίτα, ζει ένα κοριτσάκι με καρδιά χρυσή, που την λένε Καλοσύνη! Έχει όμως ένα μεγάλο ελάττωμα, φοβάται πολύ. Στην ίδια πολιτεία μένει και ένας κακός μάγος, ο Φόβος. Όταν μια μέρα μαθαίνει την αδυναμία του κοριτσιού ετοιμάζει ένα μαγικό ξόρκι και καλεί όλες τις φοβίες της. Θα καταφέρει η καλή της φίλη, μια πασχαλίτσα που την λένε Τόλμη, να τη βοηθήσει και τα μάγια να τα λύσει; Με ποιον τρόπο θα μάθει η μικρούλα να νικάει τους φόβους της; Ένα παραμύθι, που μέσα από την ποίηση και το τραγούδι, μαθαίνει στους μικρούς μας αναγνώστες να νικάνε τους φόβους τους για να ζούνε ήρεμοι και ευτυχισμένοι!

Βιογραφικό συγγραφέα:
Η Βούλα Παπατσιφλικιώτη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα. Είναι δημοσιογράφος (μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Δημοσιογραφίας F.I.J.E.T.), βρεφονηπιοκόμος και θεραπεύτρια λόγου. Είναι συνεργάτιδα της μεγαλύτερης εφημερίδας των Ελλήνων της Αυστραλίας «Νέος Κόσμος», όπου και αρθρογραφεί σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά. Επίσης είναι δημιουργός και διαχειρίστρια της καλλιτεχνικής σελίδας Duende-Art (http://duende -art.webnode.gr/).
Ο χορός, η κρυμμένη γλώσσα της ψυχής σύμφωνα με την Martha Graham, τη συντροφεύει σε όλη σχεδόν τη μέχρι τώρα ζωή της. Από μικρή τής άρεσε να χορεύει, ως μέσο για την εκτόνωση των συναισθημάτων της. Επίσης η λατρεία της για την παράδοση και τη λαογραφία συνετέλεσε ώστε επί του παρόντος να παρακολουθεί μαθήματα παραδοσιακών χορών σε πολιτιστικό σύλλογο της πόλης της. Συμμετέχει με κείμενά της στις συλλογές διηγημάτων «Θέρος και Θεριά» και « Οδός Αμαρτίας Αριθμός 12», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ανάτυπο. Τον Δεκέμβριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο της παραμύθι με τίτλο «Μάθε το φόβο να νικάς», το οποίο επανεκδίδεται διά του παρόντος βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο Ελκυστής. Επίσης από τις εκδόσεις Ανάτυπο κυκλοφορεί το δεύτερο παιδικό της βιβλίο με τίτλο «Ποιος αξίζει να είναι Βασιλιάς;».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts