Μαίρη Τσώνη: Νέα εκδοχή για τον αναπάντεχο θάνατό της

Η 30χρονη ηθοποιός Μαίρη Τσώνη, μια από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας Κυνόδοντας του Γιώργου Λάνθιμου, έφυγε από τη ζωή η Δευτέρα 8 Μαΐου υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες. Η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που είχε η αστυνομία από το ΕΚΑΒ, η άτυχη ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει η ίδια το πρωί της Δευτέρας για να ζητήσει βοήθεια.
«Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» φέρεται να είπε, ζητώντας από το κέντρο του ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο για να την παραλάβει από την οδό Ζωοδόχου Πηγής 37, στα Εξάρχεια.
Όταν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασε και ανέβηκε στο διαμέρισμα που τους είχε υποδείξει η ίδια η ηθοποιός, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, την πόρτα άνοιξε ένας τρομαγμένος ηλικιωμένος άνδρας, λέγοντας τους ότι η 30χρονη γυναίκα είχε χάσει τις αισθήσεις της.
Οι τραυματιοφορείς διαπίστωσαν πως ήδη η Μαίρη Τσώνη είχε φύγει από τη ζωή και πως ο θάνατός της δεν ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.
Ο άνδρας που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος είναι ένας ηλικιωμένος τον οποίο η ηθοποιός βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού και τον φρόντιζε. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός της προήλθε από παθολογικά αίτια. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η οικογένειά της προτίθεται να ζητήσει να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.
Αίσθηση προκάλεσε, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μια ανάρτηση της Lewshá Camille Simboura επίσης ηθοποιού και φίλης της Μαίρης Τσώνη, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook. Διαβάστε σχετικά εδώ

 

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts