Μαρία Γεωργιάδου: «Οι ανάγκες των τηλεθεατών έχουν αλλάξει»

Η Μαρία Γεωργιάδου υπογράφει το σενάριο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ηθοποιός και σεναριογράφος εξηγεί τι είναι αυτό που θέλουν οι τηλεθεατές, αλλά και τι είναι αυτό που θέλει η ίδια να εισπράξει ο τηλεθεατής από εκείνη.

Θεωρείτε ότι οι ανάγκες των τηλεθεατών  έχουν αλλάξει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;  

«Οι ανάγκες των τηλεθεατών ως προς το αποτέλεσμα έχουν αλλάξει. Είναι πολύ πιο απαιτητικοί και καλά κάνουν. Νομίζω ότι οι τηλεθεατές ζητούν ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα, έναν πιο σύγχρονο λόγο και εικόνα σε αντίθεση με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόταν η τηλεόραση τα πράγματα το 1990. Αυτό πιστεύω ότι είναι απολύτως θετικό και αναγκαίο. Κάθε εποχή έχει τις δικές της απαιτήσεις. Μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι έχουν δει πάρα πολλά πράγματα, η πληροφορία ταξιδεύει πολύ εύκολα. Οπότε όλοι καλούμαστε να δώσουμε ένα αποτέλεσμα που να αφορά το σήμερα. Ως προς την ουσία των πραγμάτων που λέγονται πιστεύω ότι λίγο πολύ αυτό που πάντα απασχολούσε τους ανθρώπους περικλειόταν σε τρία πράγματα: στην αγάπη στο ότι είμαστε θνητοί, στο ότι έχουμε ανάγκη τους άλλους για να υπάρξουμε. Νομίζω ότι έχουμε μερικά βασικά και θεμελιώδη ζητήματα που ποτέ δεν θα σταματήσουν να αφορούν το κοινό, όπως και εμάς που δημιουργούμε τη σειρά, γιατί και εμείς κοινό είμαστε ως έναν βαθμό»

 Όσον αφορά εσάς, ποια είναι η δική σας ανάγκη μέσα από τις ιστορίες που γράφετε;Τι θέλετε να εισπράξει ο τηλεθεατής;

«Θέλω ο κόσμος να δει μια ιστορία που να τον αφορά, να έχει συναισθήματα και πράγματα αναγνωρίσιμα. Πράγματα που, ακόμα και αν ,δεν του συμβαίνουν, σε. έναν βαθμό ή υπό μία συνθήκη θα μπορούσε να τα είχε νιώσει. Όλοι έχουμε αγαπήσει, έχουμε ερωτευτεί, ξέρουμε τι σημαίνει απώλεια, είτε αφορά μια ερωτική σχέση είτε έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Πράγματα εξαιρετικά κοινά για όλους μας και με αυτά ως βάση μπορούμε να μιλήσουμε. Από εκεί και πέρα, το τι μπορεί να επικοινωνηθεί είναι ποικίλο. Σίγουρα επικοινωνεί κανείς το τι σημαίνει αλήθεια. Όλα αυτά που έχουν να κάνουν  με το πώς κανείς διαχειρίζεται τη ζωή του. Αυτό είναι κάτι που με αφορά και θέλω να επικοινωνήσω. Πώς γινόμαστε καλύτεροι και πώς μπορούμε να φτάσουμε στο να μη ζούμε απλώς, αλλά γιατί ζούμε» εξήγησε στο Mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts