Μαρία Καβογιάννη: Αυτός είναι ο γλύπτης σύζυγός της! Γιατί δεν τον έχουμε δει ποτέ;

Παρ’ όλο που η Μαρία Καβογιάννη είναι ένας πολύ εύχαρος και με θετική αύρα άνθρωπος,δεν θέλει τα προσωπικά της να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Κάτι που ενστερνίζεται και ο σύζυγός της Πέτρος Δριτσώνας με τον οποίο έχουν κοινή πορεία πάνω από 30 χρόνια.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί από τα φοιτητικά ακόμα χρόνια τους όμως εκείνος, όταν η Μαρία Καβογιάννη άρχισε να γνωρίζει επιτυχία ως ηθοποιός, προτίμησε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γι’ αυτό και δεν τον έχει δει ποτέ κανένας να ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του σε δημόσια εμφάνισή της ή έστω σε κάποια θεατρική πρεμιέρα της.

«Και ο Πέτρος, όπως κι εγώ, είχε τελειώσει την ΑΣΟΕ, συνεχίζοντας στην Παιδαγωγική. Εκεί γνωριστήκαμε. Εκείνος το εξάσκησε το επάγγελμα του δασκάλου, αλλά μπήκε και στην Καλών Τεχνών. Φέτος πήρε σύνταξη και στενοχωρήθηκε που άφησε το σχολείο», είχε παραδεχτεί σε μία από τις σπάνιες δηλώσεις της για τα προσωπικά της η Μαρία Καβογιάννη.

Viral Είδηση: Μαρία Καβογιάννη: Δείτε τι σπούδασε και εξασκούσε για 7 χρόνια πριν γίνει ηθοποιός

Ο Πέτρος Δριτσώνας πλέον είναι ένας πολύ καλός γλύπτης και μαζί με την κόρη που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό, την Αδελαΐδα Δριτσώνα ή Αντέλλα για τους φίλους, στέκονται βράχοι στο πλευρό της για να την εμψυχώνουν και να την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Η Αντέλλα πλέον είναι 26 ετών και διατηρεί με τη μητέρα της μία πολύ τρυφερή σχέση όπως και με τον πατέρα της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε το gossiptv:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts