Μαρία Μενούνος: Nέες φωτογραφίες από τον παραδοσιακό της γάμο!

Wedding day ήταν η χθεσινή, καθώς παντρεύτηκε και η Μαρία Μενούνος τον αγαπημένο της Keven Undergaro στο Άκοβο Αρκαδίας, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Η επιθυμία της Μαρίας ήταν ο γάμος να είναι άκρως παραδοσιακός, για αυτό και έγινε με την παρουσία εκτός των στενών συγγενών και φίλων, αλλά και όλου του χωριού.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και έφτασε στην εκκλησία με μια ώρα καθυστέρηση, μέσα στο υπέροχο Celia Kritharioti νυφικό της που ήταν ζωγραφισμένο στο χέρι.
Μετά την τελετή ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού, όπως και ταίριαζε σε έναν τέτοιο γάμο, ενώ η Μαρία δεν σταμάτησε να χορεύει με τους καλεσμένους αλλά και τον σύζυγό της.
Δες παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail: 

Αλλά και τα σχετικά video:

 

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »