Μαραντίνης: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με 3ετή αναστολή γιατί δεν έδινε διατροφή στη Χρηστίδου! Πώς έφτασαν στα δικαστήρια!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έλαβε σήμερα καταδικαστική απόφαση εις βάρος του καθώς το δικαστήριο αποφάσισε η ποινή του να είναι 12μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή για την παραβίαση της υποχρέωσής του να καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τους γιους τους Φίλιππο και Μιχάλη Άγγελο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου κατέθεσε αγωγή εναντίον του πρώην συζύγου της αφού όπως υποστήριξε παραβίαζε την υποχρέωσή του να καταβάλλει τη διατροφή και μάλιστα το έκανε κατά συρροή.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων ήταν οι δύο κουμπάροι της, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά ενώ απαθανατίστηκε και ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος όμως δεν συνοδευόταν από κανέναν.

Κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα ότι οι σχέσεις των δύο πρώην συζύγων είναι τόσο κακές σε σημείο που χρειάστηκε να φτάσουν στα δικαστήρια.

Σύμφωνα πάντως με όσα ειπώθηκαν στη δίκη, τα έσοδα του τραγουδιστή το 2020 ήταν περίπου 300.000 ευρώ. Μάλιστα, ο δικηγόρος του ανέφερε ότι πριν δύο χρόνια είχε καταθέσει αίτημα ρύθμισης οφειλών στο δημόσιο.

“Αναγκάστηκε να εκποιήσει μουσικά όργανα; Το 2020 έκανε 16 εκδηλώσεις, ενώ πριν ήταν πάνω από 60. Τα παιδιά σας όχι μόνο δε στερήθηκαν, αλλά εξακολουθούσαν να ζουν πλουσιοπάροχη ζωή, όταν ο σύζυγός σας “γκρεμίστηκε”. Και μπράβο σας για αυτό!”, είπε ο συνήγορος του Θοδωρή Μαραντίνη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε λόγο για 66 εκδηλώσεις, τέσσερα τηλεοπτικές εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες. Επίσης, τόνισε ότι δεν κατέβαλε τη διατροφή, όχι επειδή δεν μπορούσε, αλλά από “κακοβουλία”.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πάντως, όταν ήρθε αντιμέτωπη με δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts