Μαρτίδης: Η ηλικία του Κουράκου από τη Γη της ελιάς, η κόρη και ο τραγουδιστής μπαμπάς του

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Γιώργη Κουράκο στην αγαπημένη σειρά του Mega, Η Γη της ελιάς.

Δουλεύει συνέχεια και δεν μετανιώνει γι΄αυτό. Σε πρόσφατη συνέντευξη του μάλιστα ερωτηθείς εάν του έχει χαριστεί κάτι σε αυτή τη ζωή, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης απάντησε: «Όχι. Δουλεύω από 15 χρόνων. Ποτέ δεν φοβήθηκα τη δουλειά, γιατί με έκανε αυτάρκη. Από επιλογή απασχολούμουν και δοκιμαζόμουν σε διάφορες εργασίας. Ήθελα να αυτονομηθώ οικονομικά από την οικογένεια μου. Είχα ένα σκοπό, να γίνω κύριος του εαυτού μου – και η οικονομική ανεξαρτησία φέρνει ελευθερία. Οι γονείς μου δεν είχαν θέμα να μου παρέχουν και γνώση και ευκολίες, όμως εγώ είχα τη δική μου κοσμοθεωρία».


Ο γόης της αγαπημένης σειράς που σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, είναι μόλις 33 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Ζει και εργάζεται στην Λευκωσία. Στο ζώδιο είναι Αιγόκερος! Επιπλέον, έχει και μία 9χρονη κόρη αφού έγινε πατέρας σε ηλικία μόλις 23 ετών! (Ναι, ναι! Καλά διαβάσατε! Από μικρός στα βάσανα!). Ο πατέρας του είναι τραγουδιστής και μουσικός και η μητέρα του ήταν για πολλά χρόνια διευθύνουσα σύμβουλος σε μια ασφαλιστική εταιρεία και λόγω της δουλειάς της έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, από Αμερική μέχρι Ευρώπη. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Η Γη της ελιάς, έχει έναν αδελφό που ζει μόνιμα στο Βερολίνο.

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος ο Αλέξανδρος Μαρτίδης είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Η πρόταση μου έγινε από τον ίδιο – τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος με ήθελε εξαρχής για το ρόλο του Κουράκου. Στην αρχή είχα έναν ενδοιασμό γιατί, ως παρουσία, έχω αυστηρά χαρακτηριστικά και θεώρησα ότι θα είναι κόντρα σε μένα, όμως ο Ανδρέας μου ζήτησε να τον εμπιστευτώ, όπως κι έκανα, και με δικαίωσε. Γιατί ο Κουράκος δεν έχει τα κλισέ των αστυνομικών που ξέρουμε. Πρώτα απ’ όλα, είναι ανθρώπινος, αγαπά τον τόπο του, τη Μάνη, και είναι θέμα τιμής για εκείνον να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας της κόρης και του συζύγου της Χάιδως. Βέβαια, στο μέλλον θα κινδυνεύσει, γιατί οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολύ δυνατά κεφάλια…».

Δείτε τι του είχε κάνει ο Πασχάλης Τσαρούχας στο bonus video που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts